Metropola na pesku boje zlata

Jedinstveno mesto na svetu gde je petak neradni dan i mesto gde se alkohol služi samo u boljim hotelima i restoranima. Jedna od najtraženijih turističkih destinacija koju preseca prirodni vodeni kanal Krik i deli na dve celine – Deiru i Bur Dubai. Ali, tu su i desetine veštačkih kanala zbog čega su neki Dubai prozvali i “Venecijom istoka”.

Po mnogo čemu poseban, Dubai  izaziva divljenje svakoga ko u nju kroči. Krase ga široke avenije, ogromni futuristički neboderi, metro sa klimatizovanim stajalištima, najveća marina na svetu Dubai marina, najveći šoping mol na svetu Dubai Mall.

Hotel Burdž al Arab je simbol Dubaija, ili makar jedan od njegovih simbola. Iz daleka podseća na ogromno jedro ukrašeno heliodromom. Doseže u visinu od 321 metar, ali iako je najprestižnija nije i najviša građevina. Sa 160 spratova i visinom od 828 metara, to je čudesni Burdž al Kalif sa svojih 57 bešumnih liftova koji se kreću brzinom od 18 metara u sekundi. S vidikovca na 126. spratu pruža se čaroban pogled od kojeg će vam zastati dah.

Dubai je grad s bezbroj čuda. U Emirajt molu možete da se skijate, a u Britanskom da sedite u kafiću čiji je inventar od leda, pa čak da vam i piće posluže u ledenim čašama.

Uživajte u mestu luksuza i glamura. Polasci 9.11. i 30.11. na 7 noći i 15. i 29.11. na 5 noći. Odabrani hoteli po povoljnim cenama. Izdvajamo cenama sa uračunatom avio-kartom sa uključenim aerodromskim taksama, boravak na bazi noćenja sa doručkom, svim transferima i uslugom vodiča na destinaciji, iz bogate ponude agencije Big Blue, za polaske 9.11. i 30.11. na 7 noći i 15. i 29.11. na 5 noći, izdvajamo nekoliko hotela.

REFLECTIONS HOTEL 4* je smešten na jednoj od nadinamičnijih destinacija na svetu. Prelepo dizajniran tako da odražava ovaj kosmopolitski grad, Dubai. Izgrađen od preko 13 spratova, eksterijer hotela je pravi prikaz gostoprimstva i topline koja je neizostavni deo arapske kulture kao i tradicionalnog dizajna regiona praveći kontrast sa enetrijerom inspirisanim različitim gradovima. Krajnji rezultat je jedinstvena građevina smeštena na jednoj od najnaprednijih lokacija u Dubaiu. Cena po osobi sa uključenim taksama od 469€.

GOLDEN TULIP AL BARSHA HOTEL 4* se nalazi na samo nekoliko minuta od Dubai Internet City, Knowledge Village, Tecom i Palm Jumeirah. Najbliža metro stanica je odmah iza hotela, odakle se može brzo prevesti do bilo koje od atrakcija u Dubaiju - Burj Khalifa i Dubai Fountain, Dubai Marina, Gold Souk. Mall of the Emirates i Sky Dubai su u 15 minuta hoda. Cena po osobi sa uključenim taksama od 529€.

 

ARMADA BLUE BAY 4* se nalazi  u jednom  od spektakularnih Armada tornjeva, u srcu Jumeirah Lake towers dela grada, pored Jumeirah jezera , nasuprot Emirates Hills -a, The Palm Jumeirah i Dubai Marine, a u blizini poslovnog dela grada. Do grada je potrebno 15 min vožnje, a 5 minuta do Jumeirah plaže i Dubai Marine. Cena po osobi sa uključenim taksama od 539€.

RAMADA JUMEIRAH 5* Nalazi se u Al Mina Road-u, na 20-ak min vožnje od medjunarodnog aerodroma. U blizini hotela se nalazi Sheikh Zayed Road. Cena po osobi sa uključenim taksama od 545€.

PULLMAN JUMEIRAH LAKE TOWERS 5* je lociran u dinamičnom području, samo 100 m od metro stanice. Cena po osobi sa uključenim taksama od 629€.

Za sva dodatna pitanja i informacije, pozovite call centar agencije Big Blue na broj 011 41 41 411 ili posetite najbližu poslovnicu svakim radnim danom od 9.00 do 21.00 ili subotom od 10.00 do 15.00 časova. Za najaktuelnije ponude, zapratite ih na društvenim mrežama Facebook i Instagram