Unesite dah romantike u svoj dom uz Ognidove lampe

Da li ste ikada razmišljali o unikatnim lampama koje su priznale najbolje svetske profesionalne zajednice?

Kreativni dizajn, estetski izgled, nestandardne forme, ideja - sve je to neosporno, ali kultne kreacije su takođe čuvene po atmosferi koju stvaraju u svakom prostoru. One bude emocije i osećanja, transformišu sobu i ukrašavaju je. Brend Cini&Nils su kreirali Ognidove lampu, oličenje tehnologije i estetike.

Ključna karakteristika svetiljke je prenosivost. Nije uzalud ime Ognidove sa italijanskog prevedeno kao „svuda“. Bežična lampa je dizajnirana da stvori prijatnu i romantičnu atmosferu bilo gde, kako u enterijeru, tako i u eksterijeru.

Ognidove dolazi u standardnoj verziji sa pričvršćenom vazom. Može se samostalno dopuniti cvetom, ukrasnim grančicama ili suvim cvećem. Baza, lampa i vaza su napravljeni od aluminijuma. Telo lampe i vaza su opremljeni magnetima, što im omogućava da se postave na bilo koji metalni sto.

Lampa je dostupna u nekoliko boja: zlatna, crna i srebrna, koje se mogu kombinovati jedna sa drugom, stvarajući lampu koja se savršeno uklapa sa vašim ukusom ili enterijerom. Ognidove će savršeno upotpuniti svaki prostor, stvoriti atmosferu za romantičnu večeru, porodičnu proslavu ili doneti udobnost u večernjim satima kada želite da se opustite i pročitate knjigu.