Symphony – „orkestar“ koji nas uvodi u svet difuznog osvetljenja

Kompanija Milan Iluminacion predstavlja kolekciju difuznog osvetljenja pod nazivom Symphony.

Simpatičan naziv nas podseća na mali orkestar koji nas uvodi u svet difuzne rasvete. Rotiranje senke usmerava svetlost da je, kako dizajneri kažu, ili razblaži ili obavije atmosferu. Sistem magnetizacije staklenog abažura generiše magnetno polje koje omogućava da se ekran rotira oko njega, artikulišući kuglični zglob na osi. Kolekcija se sastoji od četiri različite verzije: uspravne, zidne, visoke i niske, i dostupna je u tri različite boje koje je čine lako prilagodljivom bilo kom životnom prostoru.

Kolekcija se sastoji od serije modela napravljenih od čelika sa tri završne obrade: „Mink lacquer“, „Charcoal gray“ i „Metallic copper“. Podesivi abažuri, kako sa magnetom, tako i sa potpornim sistemom izrađeni su od predivog aluminijuma, dok je senka koja raspršuje svetlost napravljena od sjajnog opal duvanog stakla.

Definišuća karakteristika Milan Iluminacion kompanije je proizvodnja lampi u zatvorenom okruženju, koristeći lokalne dobavljače, više od šezdeset godina. Ceo lanac snabdevanja kompanije je lokalni izvor i njima je stalo da smanje svoj ugljenični otisak kako bi bili ekološki efikasni. Taj pristup takođe uspeva da uspostavi bliske odnose sa svim ljudima koji su uključeni u proces.

Luxury Experience