Spektakularna kolekcija rasvete inspirisana lepotama Irske

Za ovu godinu, savremeni dizajnerski studio, hollis+morris, lansirao je šest noviteta, uključujući svoju prvu seriju stonih aksesoara i rasvete…

Uvale i ruralne stene Irske, kao i industrijska železnica u Torontu, inspirisali su nastanak ove kolekcije, koja proslavlja iskrene, prirodne materijale kroz promišljeni dizajn. U kolekciji se nalaze dva kompleta modularnih svećnjaka, stona rasveta, poslužavnik i skulpturalna podna rasveta, pri čemu su svi komadi kreirani od lokalno dobavljenog drveta i vodeće LED tehnologije.

Junction Table Light i Junction Floor Light su predivne strukturne lepotice, koje su dizajnirane kao omaž industrijskom delu Toronta, istog naziva. Nogare od čvrstog drveta i LED rasveta se presecaju, poput šina, stvarajući sjajni baldahin svetlosti.

Catskin Table Light, maleni i razigrani komad, koristi drvo i metal uz ručno duvani stakleni abažur, kreirajući dizajn koji nas asocira na biljke koje cvetaju. Giant’s Causeway svećnjak je oma basaltnim stenama severne Irske, koje su formirane nakon vulkanske erupcije. Između metala i drveta, nalazi se šraf koji omogućava rotaciju.

Pebble svećnjak poseduje sferičnu bazu, koja je inspirisana kamenčićima koji se mogu naći na dnu reke. U prodaji kao set od tri – mali, srednji i veliki, ovi svećnjaci preuzimaju neke od najinteresantnijih prirodnih oblika.

Tidal Pool poslužavnik može odgovoriti na svaku vašu potrebu, akcentujući vaš stil, dok vam pomaže da uslužite svoje goste.