Shuttle by Prandina - misija svetla

Pola fenjer, pola spejs šatl, ova nova lampa je savršena kombinacija funkcionalnosti i stila.

Pored toga što se može bežično puniti, ona vam pruža niz komandi na dodir za slobodno podešavanje svetla tako da uvek možete da kreirate „zvezdanu“ atmosferu prema svojoj želji.

Nova lampa je inspirisana istorijskim NASA spejs šatlom i uključuje najbolje u tehnologiji u jednostavnoj zapremini: LED svetla od 6,3 vati (jedno od najviših za prenosive modele), senzor na dodir za prigušivanje, temperaturu svetlosti i bežični punjač.

Lampa ima difuzer od duvanog stakla koji se lako uklanja, aluminijumsku strukturu, punjive baterije koje traju 8 sati i 6,3-vatno LED difuzno osvetljenje. Sve komponente su ručno rađene, a svetlo se može prigušiti (i po intenzitetu i po boji) pomoću jednostavnog senzora za dodir.

Lampu koja je savršena za eksterijere i enterijere dizajnirao je Marko Alesi, arhitekta iz Basano del Grape. Rođen 1982. godine, kombinuje svoj rad u arhitekturi i dizajnu u TIXA studiju.

U galeriji pogledajte kako izgleda lampa koja će postati glavna tačka našeg omiljenog prostora jer je praktična, moderna i stvara šarmantan ambijent.