Rasveta kao glavni detalj ambijenta stana u srcu Praga

Kada se radi o uređenju jednog enterijera, pored veličanstvenih komada nameštaja, glamurozne boje zidova i fantastičnih tekstura, postoji samo jedna stvar koja njegov ambijent može u potpunosti promeniti, za tren oka…

U pitanju je naravno rasveta, a njen efekat posebno je prikazan u spektakularnom i luksuznom projektu dizajna enterijera, u izvođenju Ambience Design studija. Možemo slobodno reći da je ovaj projekat otelotvorenje prefinjenosti u njenom najboljem izdanju, sa detaljima Art Nouveau arhitekture i izobiljem kreativnosti. Smešten u centru Praga, stan je sam po sebi marljivo uređen i finiširan upotrebom najviših standarda kada se radi pažnji posvećenoj i najsitnijim detaljima. Kao savremeni koncept, on je dobio akcente modernog, klasičnog stila, čiji je generalni uticaj graciozan i prefinjen.

Češki dizajnerski studio koji je radio na realizaciji ovog projekta dao je sve od sebe kako bi čitav prostor bio protkan dodirom luksuza, koji se manifestuje u najelegantnijim komadima rasvete, nameštaja i lifestyle detaljima sa vrhunskim kompozicijama. U skladu sa željama svojih klijenata, studio je uspeo da ostvari snažnu povezanost između savremenosti i klasike u ovom projektu, dodajući pritom dozu svog karakterističnog šarma.

Svaka prostorija dobila je detalje u formi Castro Lighting komada, gde se posebno izdvaja Ammira ogledalo, kao vizija savršenosti, sofisticiranosti i elegancije. Elven Wall Light krasi zidove ovog veličanstvenog enterijera svojim zapanjujućim formama, dok Metis Suspension visilica i Streamline Wall Light doprinose generisanju ambijenta u kom se dugo može uživati.

Foto: Castro Lighting