Da li znate kako izgleda (i koliko košta) NAJVEĆA lava lampa na svetu?

Lava lampe obožavamo jer daju jedinstven šarm našem enterijeru. Naročito ako su veličine kao lava lampa Saturn, koja će sigurno postati glavni dekorativni element u bilo kom uglu u kojem se nalazi!

Napravljen od ultra-prozirnog borosilikatnog stakla i ručno poliranog i laserski rezanog aluminijuma, ekskluzivni komad Mathmosa dostupan je u nijansama boja koje možete sami izabrati.

Saturn lava lampa je napravljena u Velikoj Britaniji i radi kao obična manja verzija, bez posebnog punjenja ili sklapanja. Njeni metalni delovi su ručno polirani, a kapica i baza se okreću ručno. Zagreva se za oko 3 sata i radi do 6 sati. Kada se boca lampe sama iscrpi nakon približno 2.000 sati, korisnici mogu jednostavno da kupe novu tako što će staru bocu vratiti.  

Idealna kao poklon za predstojeće praznike, Saturn lava lampa dolazi u dve kutije u kompletu sa uputstvima i ukupno je teška 24,7 kg.

Ekskluzivni dekorativni komad dostupan je u dvobojnim varijantama, koje se sastoje od ružičaste i narandžaste, žute i crvene, plave i zelene i bele i crne.

Saturn lava lampa se izrađuje prema narudžbini i stiže na vaša vrata u roku od dve nedelje. Prodaje se po ceni od 3.348 dolara i trenutno je dostupna na zvaničnom sajtu brenda.