Prima Touch – prekidači koji svetlost prenose na novi nivo

Globalna kompanija koja se bavi kućnom automacijom, Hogar Controls, predstavila je svoje nove proizvode tokom CES 2020 sajma…

Deo njihovog nastupa na sajmu bili su Prima Touch prekidači za svetlo. Oni su multifunkcionalni, što znači da se mogu koristiti za uključivanje ili isključivanje svetla, prigušivanje, kao i za stvaranje ambijenta u kombinaciji sa Z-Wave i Zigbee pametnim uređajima.

Prima Touch prekidači za svetlo će ulepšati izgled zidova takođe, jer ne izgledaju kao standardne i uobičajene opcije, već poseduju uglađeni stakleni panel sa programibilnim tasterima osetljivim na dodir.

Pored funkcije uključivanja ili isključivanja svetla, odnosno njegovog prigušivanja, ovaj prekidač se može koristiti za kontrolisanje drugih pametnih scena u kućnom okruženju, uključujući zavese, senzore, bezbednosne i druge uređaje. Korisnici mogu prilagoditi podešavanja kontrole svih tastera putem Hogar aplikacije.

Takođe, moramo naglasiti da su ovi paneli otporni na toplotu, vlažnost i šokove. Oni imaju retro fit dizajn, što znači da će vrlo lako zameniti konvencionalne prekidače. Sa kapacitivnim senzorima za dodir. Hogar Prima Touch prekidači će veoma jednostavno odgovoriti na sve vaše komande.

Prekidači su ponuđeni u singl, duplim, trostrukim ili četvorostrukim konfiguracijama, dok po pitanju boje, oni mogu biti kreirani sa crnim ili belim staklom, odnosno crnom ili zlatnom bazom.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living