Plusminus - Nova Era Osvetljenja

Kompanija Vibia predstavlja nam svoju novu kolekciju Plusminus, sistem osvetljenja koji nam pruža priliku da prilagodimo rasvetu u našim domovima, kako bismo kreirali savršeni ambijent u svakom enterijeru…

Vibia, zajedno sa Stefanom Dijezom, razvila je posebnu kolekciju koja sadrži platnenu traku i različite svetlosne elemente kako bi unela individualnu osećajnost kroz savremenu tehnologiju.

Specijalno razvijena platnena traka pruža podršku i električnu provodljivost; svetla se pričvršćuju na intuitivan način koristeći sistem klama i povezivanja. Sa mogućnošću podešavanja, pričvršćivanja ili uklanjanja različitih elemenata kolekcije po potrebi, Plusminus eliminiše razlike između visećih, zidnih i podnih svetala.

Odvojeni elementi sistema osvetljenja su artikulisani na način koji funkcionalno podiže na nivo karakteristike prostora, postajući deo arhitekture. Šest različitih izvora svetlosti daje osvetljenju svoje specifične karakteristike kada su pričvršćeni na platnenu traku. Serija elemenata za montažu održava željenu konfiguraciju trake sa pričvršćenim svetlima, koja sama po sebi predstavljaju atraktivan dodatak celokupnoj instalaciji.

Kroz intuitivan softver i stručnost dostupnu na www.vibia.com, kupci imaju mogućnost da rade sa unapred postavljenim konfiguracijama ili da osmisle sopstvena posebna rešenja osvetljenja.

Luxury Experience