Nostalgična noćna lampa u obliku NLO-a

Dizajnerski trio Artur Košatašian, Kostia Trunov i Simon Robson predstavljaju „WOLOLOW“, noćnu lampu za dom u obliku NLO-a.

Otelotvorujući nostalgičnu estetiku naučne fantastike, dizajn zapravo predstavlja minijaturnu kopiju kultne „Futuro House“ koju je 1968. godine dizajnirao finski arhitekta Mati Suronen kao prenosivu kolibu.

„Verujemo da će ovaj veran i precizan model razmere 1:32 sa dodatnom funkcionalnošću lampe za vas biti prijatan i zabavan podsetnik na vreme svemirskog doba. Zato pustite svoju decu da sanjaju, a vi izaberite pravu boju i osvetljenost i uživajte u prijatnom sjaju NLO-a“, rekao je dizajnerski tim u saopštenju.

„WOLOLOW“ dolazi sa tri nivoa osvetljenosti i sedam različitih režima svetlih boja. Ovim funkcijama se može upravljati dodirom ili držanjem dugmeta na vrhu noćne lampe jednim prstom. Napajanje proizvoda je litijum-jonski akumulator koji traje do 12 sati, a korisnici mogu napuniti bateriju kroz magnetni priključak za punjenje koji se nalazi na dnu „WOLOLOW“ lampe.

Što se tiče materijala, da bi se obezbedila izdržljivost i sigurnost, glavno telo je opremljeno ABS plastikom, prozori PC plastikom, dok je postolje napravljeno od metala.

Kupci će moći da biraju noćnu lampu u jednoj od četiri boje: beloj, nebeskoplavoj, žutoj i narandžastoj. Izbor nijansi razigrano aludira na galaktičke karakteristike i koegzistenciju između „zemaljskog“ i vanzemaljskog života.  

Luxury Experience