Neodoljivi i luksuzni - Balloon Collection lusteri

Klasična, kreativna elegancija tradicionalnog venecijanskog duvanja stakla, susrela se sa razigranom prirodom, cirkusa u novoj liniji rasvete – Balloon Collection…

Predstavljajući saradnju između dizajnerskog brenda Magic Circus Editions i slavne kompanije Venini, ove visilice više nas asociraju na slatkiše koji vise sa plafona. Nastala kao delo dizajnerke Mari-Lise Feri, oživljena od strane kompanije Venini, ova kolekcija u sebi sadrži note dekadentnog stila francuskog kabarea sa vanvremenskim izgledom ručno duvanog stakla. Svaka lampa dobila je energetski efikasnu LED sijalicu i interesantni oblik, sa bazom koja je napravljena od mesinga ili nikla, sa brušenim ili poliranim završnim detaljima. U ponudi su dva dezena – Canne i Spirale.

Sa nijansama živahne crvene, kobaltno plave i sunčano žute boje, uz čitav niz pastelnih nijansi, ove lampe nas zaista asociraju na vintage cirkusku estetiku i preslatke umotane poslastice. Cena jednog od ovih lustera iznosi više od 5.000 €.

Nudeći spoj avangardnog dizajna i tradicije, svaki od ovih komada, postavljen samostalno ili u grupi, probudiće u vama dušu deteta koju zauvek čuvate u sebi.