Milan Iluminación predstavlja kolekciju Symphony

Više slika

Više slika

Milan Iluminación, poznata kompanija u svetu osvetljenja, sa ponosom predstavlja svoju najnoviju kolekciju pod nazivom "Symphony", seriju koja se može uporediti sa malim orkestrom, pružajući vam jedinstveno iskustvo muzikalnosti i svetlosti…

Kroz ovo osvetljenje, kompanija uspeva da prenese atmosferu koncertne dvorane pravo u vaš životni prostor. Uz pomoć inovativnog dizajna, "Symphony" kolekcija vam omogućava da manipulišete svetlošću na način koji odgovara vašem trenutnom raspoloženju ili potrebama prostora. Rotiranjem abažura svetiljke, svetlost se može ili razblažiti ili potpuno obaviti atmosferu, stvarajući efekat koji će očarati svakog posmatrača. Sistem magnetizacije staklenog abažura generiše magnetno polje koje omogućava ekranu da se rotira oko svoje ose, čineći svetlosni doživljaj još dinamičnijim.

Kolekcija "Symphony" sastoji se od četiri različite verzije svetiljki: stojeće, zidne, visoke stone i niske stone. Svaka od ovih verzija je dostupna u tri različite boje, što omogućava lako prilagođavanje bilo kojem prostoru, bilo da je reč o poslovnom ili stambenom okruženju. Ove svetiljke su prava dekoracija za svaki prostor, pružajući ne samo osvetljenje, već i estetski užitak.

Materijali koji su korišćeni u izradi svetiljki iz "Symphony" kolekcije odražavaju visoke standarde kvaliteta i dizajna. Svetiljke su napravljene od čelika, kako ekstrudiranog, tako i presovanog, i uključuju tri vrste završne obrade: Mink lak (NCS S 2005 Y10R), tamnosivi (RAL 7016) i metalik bakarni (D2525 Tanami sablé). Podesivi abažuri su napravljeni od okretnog aluminijuma, sa sistemom magnetnog držača i podrškom. Svetlosno-difuzni abažur je izrađen od sjajnog opalnog duvanog stakla, dodajući dodir sofisticiranosti i elegancije.

Kroz kombinaciju inovativnog dizajna, visokokvalitetnih materijala i pažljivo odabranih boja, "Symphony" kolekcija iz Milan Iluminación istinski predstavlja simfoniju svetlosti. Ova serija svetiljki nije samo izvor svetlosti, već i umetničko delo koje može transformisati i obogatiti svaki prostor. "Symphony" kolekcija nudi jedinstveno i nezaboravno iskustvo, postavljajući nove standarde u svetu dekorativnog osvetljenja.

Luxury Experience