Marsel Vanders ostavlja svoj trag u FENDI Casa univerzumu

Kada čujete ime Fendi, postoje određeni termini koji vam odmah padaju na pamet: ikoničnost, luksuz i Italija, da navedemo samo neke od njih…

Renomirani dizajner, Marsel Vanders, odlučio je da našem spisku doda još nekoliko termina, predstavljajući svoju prvu kolekciju za FENDI Casa. Čuveni dizajnerski detalji koji mogu biti viđeni u modnim arhivima brenda suptilno i pažljivo su pretvoreni u plafonsku, podnu ili stonu rasvetu. Inspirisan italijanskim nasleđem, umetnošću, kulturom i umećem, Vanders je koristio lokalno dobavljeno Murano staklo, kako bi svoju novu Dame Lighting Collection oživeo na najlepši mogući način.

Kolekcija rasvete sa njegovim potpisom, što joj odmah daje na značaju posebno uzimajući u obzir činjenicu da je stvorena za brend FENDI Casa, spaja u sebi nasleđe italijanskih majstora sa savremenim dizajnom i tradicionalnim tehnikama duvanja Murano stakla. Ručno rezbarene linije kreirane su upotrebom klasične Filigrana tehnike, kao referenca na ikonični pequin dezen po kom je Fendi kuća mode i dizajna poznata.

Osim toga, lučni delovi svakog komada rasvete su omaž FENDI sedištu koje se nalazi na Palazzo della Civilta trgu. Klasično italijanska i vanvremenski moderna, ova kolekcija rasvete će bez mnogo muke pronaći svoje mesto u svakom delu vašeg doma – bilo da se radi o dekadentnom dnevnom boravku, senzualnoj spavaćoj sobi u formi budoara ili radnoj sobi u kojoj će vam omogućiti da na miru i uz najprijatnije moguće osvetljenje uživate u čitanju knjiga – dobićete bonus poene ukoliko su vaše omiljene knjige u kožnom povezu, koji vas opija svojim mirisom i transponuje u neke sasvim drugačije realnosti.

Ukoliko želite da saznate više o ovoj kolekciji, posetite sajt www.marcelwanders.com

Luxury Experience