Magnetne lampe ili predivne svetleće skulpture?

Lampe imaju moć da daju vizuelni izraz prostoriji i pruže svakom ambijentu mnogo više od same svetlosti.

Mogu biti složene poput elegantnog lustera ili jednostavne poput minimalističke stone lampe. Neke čak mogu biti i jedno i drugo, prelazeći između jednostavnih i složenih za samo nekoliko sekundi. Ovaj modularni set od tri lampe pokušava da ponudi tu vrstu fleksibilnosti, pružajući jednostavnu, ali prelepu stonu lampu kada je to potrebno i komad skulpturalne umetnosti kada to želite, a sve to bez neurednih žica, šrafova ili lepka.

Light-7 magnetne lampe sačinjene su od drvene ploče koja je savijena pod uglom da bi se formirao oblik poput broja sedam. Dva kraja rama su povezana sjajnim plastičnim materijalom koji se meko savija ka ivicama i inspirisan je načinom na koji se tkanina može razvući preko istog okvira da bi se stvorio elegantan oblik. Odabrani materijal takođe služi za raspršivanje svetlosti iznutra, dajući lampama meki sjaj koji stvara prijatnu atmosferu u prostoru.

Sama po sebi, lampa već izgleda kao atraktivan svetlosni komad, delujući kao noćno svetlo na vrhu noćnog ormarića. Međutim, kada je magnetno povezana sa jednim ili dva druga modula, ona odiše jačim sjajem, efektivno služeći kao glavni izvor svetlosti.

Pored intenziteta svetlosti, bežično povezivanje Light-7 vam daje slobodu da rasporedite delove kako vi želite i kreirate lampu koja se uklapa u ostatak dekoracije vaše sobe. Možete, na primer, jednostavno pričvrstiti jedan modul da biste formirali lampu koja je okrenuta u suprotnom smeru. Međutim, jednostavno rotiranje jednog dela može učiniti da svetlost sija gore ili dole, u zavisnosti od toga šta vam je potrebno.  

Trenutne bežične tehnologije možda još uvek nisu u potpunosti dostupne u pogledu obezbeđivanja dovoljno snage za osvetljenje, ali definitivno pokreću maštu. Light-7 koncept istražuje mogućnosti onoga što se može postići kada se svi ovi delovi nađu na svoje mesto, omogućavajući ljudima da u tren oka stvore sopstvenu skulpturalnu svetlosnu umetnost.

Luxury Experience