Lusteri od mehurića stvaraju razigranu atmosferu u bilo kom prostoru

Kao deca, često bismo našli radost i zabavu u nekim najjednostavnijim stvarima.

Svetlucavi mehurići bi, na primer, doveli decu do smeha i radosti dok ih gledaju kako lebde, menjaju boje i nestaju...

Kao takvi, mehurići i slični oblici oduvek su korišćeni za prikazivanje takvog dečjeg osećaja čuđenja i blaženstva, korišćenog u medijima, umetničkim instalacijama, pa čak i dizajnu enterijera. Međutim, nežna, ali očaravajuća igra svetlosti na reflektujućoj površini mehurića je naizgled savršena metafora za umetničko osvetljenje. A to je upravo ono što ova kolekcija lustera pokušava da ponudi, donoseći nevinost i lepotu uspomena iz detinjstva da podignu raspoloženje u bilo kojoj prostoriji.

To je i duboka poruka da su neke od najlepših stvari u prirodi kratkotrajne, od duge preko leptira do mehurića. Bilo da nastaju prirodnim putem ili napravljeni od sapuna, mehurići su uvek oduševljavali i decu i odrasle. Ponovo kreiranje tih blaženih osećanja u zatvorenom prostoru postalo je misija mnogih dizajna inspirisanih mehurićima.

To je upravo ono što kolekcija osvetljenja Bubbles donosi u vašu sobu. Kao da lebde u vazduhu, lusteri i viseće svetiljke pričvršćuju kugle različitih veličina na metalni okvir od cevi koje se uvijaju i savijaju, skoro kao grane drveta. Čak i sa samim ovim dizajnom, komad strukturalne umetnosti je već privlačan za oči, dodajući akcente koji će nesumnjivo biti početak razgovora za vaše goste.

Međutim, kada se svetla upale, ceo prostor dobija gotovo magičnu atmosferu. Lampe bacaju topao sjaj, a svetla se odbijaju jedno o drugo, stvarajući simfoniju refleksija koje zaista očaravaju. Ne sadrže sve sfere elemente osvetljenja, tako da postoji malo varijacija i slučajnosti u svakoj grupi. Na kraju krajeva, nisu svi mehurići jednaki čak ni u stvarnom životu.

Kolekcija Bubbles takođe dolazi u različitim oblicima - Swirl nudi kompaktniji aranžman koji možete koristiti u manjim prostorima ili kao grupu, dok Flow, kao što ime govori, ima duži horizontalni oblik, kao da mehurići lebde po vazduhu. Bilo da se koriste u dnevnoj sobi, u trpezariji ili kao rasveta za restorane, ove viseće svetiljke inspirisana mehurićima će vas naterati da sanjarite i čeznete za onim srećnim, nevinim trenucima detinjstva kada je svaka mala stvar izazivala strahopoštovanje, čuđenje i radost.

Luxury Experience