Luster inspirisan prirodom kombinuje botaniku i luksuz u jednom dizajnu

Viseći tačno iznad vas kao grana lišća na drvetu, Nana Lure luster dodaje tropski spokoj vašem domu.

Inspirisan velikim listovima banane, abažur lustera je u potpunosti ručno izrađen od pamučnog papira, a iznutra je obložen LED diodama. Kada je isključen, luster Nana Lure ima privlačnost tropske biljke, međutim, kada se uključi, pretvara se u jedan od najživopisnijih dizajna osvetljenja inspirisanih prirodom!

Luster Nana Lure je odličan primer šta tačno ovaj komad rasvete donosi u vaš dom. Lusteri nisu samo utilitarni, oni su i emotivni. Dok većina lustera prenosi osećaj luksuza, Nana Lure izražava luksuzan osećaj bezbrižnosti na plaži! Rešenje za osvetljenje postoji kao jedna lisna jedinica, ali se može spojiti zajedno kako bi se stvorili listovi koji izgledaju kao gornja polovina drveta banane.

Svaki list je napravljen od ručno rađenog i oslikanog pamučnog papira, isečen da izgleda tačno kao list banane, zajedno sa promenama boje, pa čak i grebenima duž listova. Zatim se pričvršćuje na patinirani čelični okvir koji mu omogućava da zadrži svoj oblik, a šuplja unutrašnja strana okvira je obložena LED trakom koja je okrenuta nadole, osvetljavajući list iznutra i bacajući toplo i nežno svetlo nadole.

Savršen luster za ljubitelje botanike i luksuza! 

Luxury Experience