Lepota i svestranost kristalne kiše

Linea, deo Crystalight kolekcije, predstavlja jedan od najuspešnijih modela ponude kompanije Manooi...

Njena popularnost delimično se zasniva na elegantnom i uglađenom dizajnu koji stvara utisak kaskade svetlosti kroz više slojeva svetlucavih kristalnih kapi.

Glavni uspeh Linea linije leži u njenoj svestranosti koja omogućava postavljanje u gotovo svaki prostor, bilo da je mali ili veliki, pravougaoni ili uski. Kada je reč o igranju sa oblicima, gustinom slojeva, bojama i dužinom lustera, Linea pruža veliki prostor za kreativnost: može se prilagoditi specifičnim potrebama u pogledu dimenzija i oblika, bilo da je linearni, pravougaoni, kružni, L-oblik ili talasasti.

Kada je okačena iznad šanka ili trpezarijskog stola, stvara poboljšanu atmosferu. Takođe, možete uneti dodir jednostavne i prirodne sofisticiranosti u svoje kupatilo sa kišom kristala modela Linea.

Videći ga iznad recepcijskog stola ili u lobiju, sigurno će privući pažnju. Postavljanjem u uske prostore poput hodnika ili prolaza, pretvara prolaz u estetsko putovanje...

Model Linea iz Crystalight kolekcije predstavlja savršenstvo dizajna i funkcionalnosti, nudeći čaroban doživljaj svetlosti i elegancije u svakom prostoru. Njena adaptabilnost i prefinjenost čine je idealnim izborom za različite ambijente, od trpezarija do lobija i kupatila.

Luxury Experience