Karim Rašid predstavlja novitete u svojoj KASUAL kolekciji

Poznat kao „princ plastike“, Karim Rašid je svojoj kolekciji KASUAL, koja se ranije sastojala od dve sofe i stolice, dodao četiri komada rasvete...

Kolekcija KASUAL se ranije sastojala od Karlotta sofe za jednu osobu, modularne Karlotta sofe i Karlotta stolice. Egipatski dizajner je sada dodao osvetljenje koje prati ovaj šik nameštaj. Karim predstavlja četiri komada rasvete, odnosno Kapsule lampu, Katia stonu lampu i luster, Disco stonu lampu i Krown luster.  

Ležerno i luksuzno osvetljenje talentovanog dizajnera napravljeno je od odabranih materijala u živim bojama koje će na savršen način upotpuniti svaki enterijer.  

Kapsule visilica

Započevši kolekciju skulpturalnim delom, Kapsule lampa je velika, atraktivna visilica. Sa futurističkom i ženstvenom atmosferom, lampa predstavlja bezvremenski ukrasni komad za svaki dom. Mesingane trake koje se ručno oblikuju i sklapaju pravi su primer visokokvalitetnog umeća.

Katia stona lampa i luster

Lampa Katia u stilu pečurke, baš kao i luster imaju mesingani zakrivljeni oblik sa cilindričnim telom. Ova lampa nas svojim dizajnom vraća u 1970te i evocira osećaj bezvremenosti. Najprikladnije za kuhinju, ove lampe takođe nude rotaciju od 360 stepeni.

Krown luster

Još jedan sjajan predmet za kućni dekor egipatskog dizajnera je luster Krown, koji podseća na oblik peščanog sata i prati geometrijski dizajn kombinovanih skulpturalnih nijansi sa svojom ručno izrađenom strukturom od mesinga. Krown luster baca svetlost kroz senke, stvarajući prelepe oblike i sija čak i kada ste ugasili svetla.

DISKO stona lampa

DISKO stona lampa je jedinstvena svetiljka u stilu duge, koja će pored rasvete, vašem ambijentu podariti i stilski momenat. Dodavajući šarenu i veselu atmosferu svakom prostoru, lampa ima veliku antirefleksnu akrilnu ploču koja štiti neonsko svetlo. Ona prkosi gravitaciji i stvara ravnotežu plutajućih elemenata, pružajući poseban karakter svakom prostoru.