Jedinstveni komad rasvete za moderni enterijer

Dizajner Manu Bano, koosnivač EWE Studio kompanije i Esrawe Studio saradničkog brenda, predstavio je svoju prvu liniju proizvoda pod svojim imenom...

Njegova veoma interesantna lampa iz nove linije, krerirana je robusnim metalima i može biti sastavljena ručno. OBJ-01 model dizajniran je laserski sečenim nerđajućim čelikom, čelikom ili mesingom i manuelno se kompletira upotrebom gumenog čekića.

Elegantna lampa luksuznog izgleda, projektovana je metalima kupljenim od različitih distributera u Meksiko Sitiju, rodnom gradu dizajnera, koji je tražio najmanje izgrebane panele kako bi ih što manje polirao i ostavio u grubom izdanju.

Čitav projekat nastao je tokom ovogodišnje pandemije i policijskog časa, koji je Brunu pružio dovoljno vremena da razmišlja i razvija ideju stvranja svog novog predmeta. Meksički dizajner došao je na ideju za stvaranje svog novog projekta upotrebom materijala koje već posedjuje kod kuće, uglavnom isecajući delove kartona sa transportnih kutija, pre nego što mu se ukazala prilika za rad sa metalima.

Rezultat njegove vizije dolazi u vidu OBJ-01 lampe uglađenog, geometrijskog izgleda, sastavljene od pravougaonika, kruga i cilindra namenjenog postavljanju LED sijalice. Kružni segment u samom centru lampe može biti rotiran za 360 stepeni kako bi na predivan način usmeravao svetlost u različitim pravcima.