Jedinstvena rasveta za besprekorni enterijer

Kao što i sami znate, rasveta je važan element kućne dekoracije…

Iako je u današnje vreme dostupan čitav niz dizajnerskih lampi, tek nekoliko njih može postati apsolutni centar pažnje svog okruženja. Unikatne lampe nalik konopcima nastale kao delo Luke Lamp Co. brenda iz Njujorka, pravi su primer veličanstvenog dizajna. Zbog svoje fleksibilnosti i lakoće instalacije, one su ustalasale industriju enterijera i na pravom su putu da promene naše poimanje dizajn.

Ručno izrađena svetla u formi kanapa su gipka i mogu se savijati, uplitati i uvrtati u skladu sa vašim ličnim željama. Ovo je upravo njihova glavna osobina koja ih čini drugačijim od svih drugih opcija na tržitu, a dostupne su u formi plafonjere, visilice i zidnoj varijanti.

Fleksibilni komadi rasvete prave se sa komercijalnim 24V 2835 LED svetlima, fleksibilnim difuzorima i pletenim eksterijerom. One emituju ~120 lumena po metru, bez tačaka grejanja, zbog čega dozvoljavaju brojne mogućnosti instalacije, u zavisnosti od prostora u kom će pronaći svoje mesto.

Od svog osnivanja, Luke Lamp Co. studio koristio je ovaj format rasvete u brojnim projektima enterijera, osvajajući srca svojih klijenata. Prema zvaničnom sajtu, početna cena ovih lampi je 1.800 dolara, a za proizvodnju jednog seta, potrebno je osam do deset nedelja.