Iskusite privlačnost skandinavskog dizajna

Poznati po rasveti koja uključuje inovativne, arhitektonske forme, Secto Design poželeo je dobrodošlicu dvema novim visilicama…

Sa drvenom toplinom koja će se savršeno uklopiti sa različitim stilovima, Victo Small 4251 i Owalo 7000 pridružuju se postojećim opcijama ovog brenda. Ukoliko ste u potrazi za rasvetom koja će biti gostoljubiva i komforna, Victo je savršena opcija za vas. Manja verzija od originalnog, većeg lustera, ova visilica je idealna solucija za manje prostore, koja je istovremeno vizuelno lagana i opčinjavajuća. Grupišite nekoliko komada zajedno ili ih kombinujte sa drugom kolekcijom zarad još snažnijeg utiska.

Ukoliko je snažan utisak ono čemu težite i imate dovoljno prostora, Owalo je predlog koji treba pogledati. Sa širinom od jednog metra, on će trpezarijskim prostorima ili salama za sastanke podariti veličanstvenu atmosferu. Kao fokalna tačka svakog prostora u kom se nađe, Owalo sadrži difuzer i dimer.

Inače, sve Secto komade rasvete dizajnera finski arhitekta, Sepo Koho, dok ih ručno proizvode finske zanatlije, koristeći lokalno drvo breze. Njihovi modeli su dostupni u prirodnoj, laminiranoj beloj ili crnoj, ili kesten boji.