In Vitro Unplugged - lampa vanvremenske lepote i elegancije

In Vitro kolekcija rasvete za eksterijer čiji dizajn potpisuje Filip Stark, a kreirana je za brend Flos, osvežena je novim proizvodom…

Lansirana prošle godine, kolekcija je sada dobila sasvim novi In Vitro Unplugged model, koji nam otkriva sasvim novo lice koncepta nomadske lanterne u prenosivoj verziji. In Vitro Unplugged, kao što samo ime govori, ne traži od vas bilo kakve utičnice ili žice, obezbeđujući vam totalnu slobodu pokreta sa njom u rukama. U pitanju je dopunjiva lampa koja se lako može prenositi sa jednog mesta na drugo zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji i obojenoj ručki od silikona.

Staklena lampa deluje prazno iznutra, ali magično osvetljava svoje okruženje. Svetlost koju lampa emituje je nežna, difuzna i oslobođena snažnih kontrasta zahvaljujući Edge Lighting tehnologiji, u kojoj se LED diode šiljatog vrha skrivaju opalescentnim difuzerom.

In Vitro Unplugged je blistavi, ali tihi kompanjon koji će vam omogućiti da kada god poželite uživate u udobnoj večeri. U pitanju je elegantni i dekorativni komad rasvete, koji će uneti dodir lepote vašem ambijentu, čak i tokom dana kada se ne koristi.

“Postoji paradoks, dašak misterije u In Vitro Unplugged lampi, nešto magično. Iznutra je prazna, ali obasjava svoje okruženje kao najmoćniji izvor energije – rođen ni iz čega. U pitanju je ultimativna, vanvremenska kombinacija diskretne elegancije i visoke tehnologije”, objašnjava njen tvorac.

In Vitro Unplugged lampa dostupna je u sedam teksturnih finiša kako bi se savšreno uklopila sa praktično svakim okruženjem, a dolazi u zidnim, Bollard i visećim varijantama.