Harmonija forme i funkcije: d'Armes predstavlja ekskluzivne kolekcije rasvete

Više slika

Više slika

Kao svedočanstvo snage kreativne sinergije, d'Armes otkriva dve ekskluzivne kolekcije rasvete u saradnji sa Consors na Međunarodnom sajmu savremenog nameštaja (ICFF) 2024…

Poznat po svom jedinstvenom pristupu dizajnu i izradi vrhunske rasvete, d'Armes se udružuje sa talentovanim dizajnerima kao što su dizajner nameštaja Vil Čui i produkt dizajner Florijan Martin. U fascinantnim nijansama plave, svaki komad slavi harmonično spajanje forme i funkcije, očarava čula i uzdiže estetski diskurs.

Govoreći o viziji i motivaciji kompanije d'Armes, glavni dizajner Aleksandre Žonkas je rekao: "Kroz saradnju podižemo mlade talente i optimizujemo stručnost u dizajnu rasvete. Naš fokus na autentičan dizajn odražava naše osnovne vrednosti i pokreće naše napore. Deljenje naših vizija i uživanje u zajedničkom stvaranju, to je suština Consors: mentalitet koji omogućava inovacije u dizajnu."

Prva kolekcija, Dopler, kanališe Doplerov efekat i otkriva umetnička dela koja oličavaju samu suštinu vode: briljantni sjaj povezan sa fluidnošću i iznenađujućim svetlosnim refleksijama. Tokom nekoliko meseci komunikacije i prenosa znanja, umetnik Florijan Martin i d'Armes razvili su ovu kolekciju. Bilo da su u formi pojedinačnih ili trostrukih privezaka, podnih lampi ili zidnih svetiljki, svaki Dopler komad poziva na istraživanje oblika i perspektive, otključavajući svet kreativnih mogućnosti.

Sledeća kolekcija, nazvana 1979, pojavljuje se kao vizuelna oda sirovoj lepoti i jednostavnosti, spajajući različite standarde utilitarnog esteticizma i savremenog dizajna u besprekornu tapiseriju. Ova saradnja odražava Čuijevu jedinstvenu viziju za oživljavanje brutalističkog arhitektonskog pokreta u 21. veku.

Ove kolekcije otkrivaju posvećenost d'Armes inovaciji, istraživanju i deljenju, dok nude hrabar pogled u budućnost savremenog dizajna i umetnosti. Svi komadi će biti predstavljeni na ICFF funkciji WANTED.

Kolekcije Dopler i 1979 su izrađene u d'Armes radionici u Kanadi koristeći reciklirajući aluminijum i čelik, u partnerstvu sa lokalnim dobavljačima. Ove kolekcije se šalju širom sveta uz mere kompenzacije ugljen-dioksida.

Luxury Experience