Forest Green – lampe gde se privlačnost stakla susreće sa Led tehnologijom

Mark Sadler dizajnirao je kolekciju visećih lampi "Beam Stick Nuance" za renomirani brend Olev.

Do sada je brend predstavio svetiljke u prirodnoj paleti boja poput ćilibara, bronze i tamnobraon nijanse koje stvaraju prijatnu atmosferu, a sada je kolekcija obogaćena svetiljkama u umirujućoj zelenoj boji "Forest Green" koja je dizajnirana da stvori očaravajuće, opuštajuće okruženje.

Senzualna i primamljiva, Beam Stick Nuance je sferična LED viseća lampa koja kombinuje dizajn i tehnologiju sa finom italijanskom izradom. Napravljena je preklapanjem tri različita sloja duvanog stakla izrađenog korišćenjem venecijanskih tehnika izrade i može se pohvaliti prepoznatljivom teksturom sa zaista jedinstvenim, sofisticiranim efektom gradijenta.

Zamišljena kao suptilno rešenje za osvetljenje, lampa ima dva LED izvora svetlosti: prvi širi primamljivo, meko svetlo, zahvaljujući prelepim efektima gradijenta stakla, dok drugi projektuje nefiltriran snop svetlosti nadole, za preciznije, ciljano rešenje.

Beam Stick Nuance su dostupne u verzijama Balloton i Balloton 350 (sa prečnikom od 35 cm), takođe izrađenim od troslojnog duvanog stakla i uz dodatak specijalnog Balloton procesa koji stvara trodimenzionalni efekat sa uzorkom na staklu koji podseća na matelase tkaninu.

Luxury Experience