Fendi Casa debituje kolekcijom lampi u saradnji sa brendom Louis Poulsen

Danski proizvođač rasvete, Louis Poulsen, udružio se sa brendom Fendi Casa povodom ekskluzivne saradnje koja slavi zajedničku posvećenost oba brenda kreativnosti, izradi, pažnji posvećenoj detaljima, kao i senzibilitetu.

Otkrivena tokom Salone del Mobile u Milanu prošle nedelje, kolekcija se sastoji od pet legendarnih PH lampi Poul Heningsen, ponovo osmišljenih sa Fendi dizajnerskim jezikom, paletom boja i šarama. Ikonične siluete osvetljenja skandinavske kompanije, kombinovane sa karakterističnim šemama boja kuće, odražavaju se u pet dizajna: podna lampa, dve viseće i dve stone lampe.

„Ova saradnja naglašava sposobnost FENDI Casa da reinterpretira istorijsko nasleđe u dubokom savremenom duhu, dok neguje vrednosti autentičnosti, jedinstvenosti i poželjnosti koje su oduvek karakterisale brend,“ komentariše Alberto Da Pasano, izvršni direktor FF Design.

Slično tome, izvršni direktor Louis Poulsen, Søren Migind Eskildsen izražava svoju radost jer su „ponosni što su u partnerstvu sa FENDI Casa stvorili ovu novu kolekciju koja spaja stilove sa potpisom uz poštovanje nasleđa oba brenda.“

Kolekcija je prikazana tokom Milanske nedelje dizajna u butiku Fendi Casa. Za one koji su zainteresovani, očekuje se da će kolekcija PH lampi Fendi Casa i Louis Poulsen biti dostupna krajem 2023.

Luxury Experience