Eleganza – luksuzna kolekcija indijskih lustera

Indijsko tržište luksuza svake godine postaje sve veće, pa je samim tim i potražnja za luksuznim proizvodima sve veća i veća širom zemlje…

Kako bi se pridružili ovom trendu, Orient Electric, vodeći potrošački brend električnih aparata u Indiji, lansirao je novu Eleganza liniju lustera koji pročišćavaju vazduh, istovremeno stvarajući ambijentalno osvetljenje.

Kolekcija ima tri lustera sa različitim bojama – Glorious Gold, Bold Black i Captivating Crystal, kako bi se savršeno uklopili sa različitim dekorativnim postavkama. Prvi luster je ukrašen zlatnim i belim detaljima,  sa cvetnim dezenom u središtu, dok se drugi sastoji od zlatnih i srebrnih kristala, a treći poseduje svetlucave crne kristale.

Svaki luster poseduje višebojna LED svetla, koja se mogu kontrolisati daljinskim upravljačem koji doalzi uz njih. Pored toga, tu su i transparentna ABS sečiva ventilatora, uz pomoć kojih vazduh cirkuliše, pri vrlo niskom stepenu buke.

Kristali u lusterima osvetljavaju prostor prelomljenom svetlošću, dok skriveni ventilator obezbeđuje svež vazduh. Po svemu sudeći, ovakva ponuda je veoma atraktivna za klijente sa podneblja Indije, jer je lista čekanja za ove lustere već podugačka.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living