Elegantni lusteri zanimljivog geometrijskog dizajna

Bau je skulpturalni luster dizajniran od strane brenda Vibeke Fonnesberg Schmidt, koji kombinuje kompozicije i geometrijske oblike radi stvaranja unikatih kreativnih dizajnerskih elemenata…

Dekorativni lusteri inovativnog dizajna sa lakoćom mogu biti uklopljeni u bilo koju vrstu enterijera, od modernističkog do minimalističkog. Novi elegantni lusteri dostupni su kupcima u dve različite verzije, od kojih obe poseduju izvanredan stil i obilje luksuznih detalja.

Čitav dizajn nove linije rasvete brenda Vibeke Fonnesberg Schmidt baziran je na isprepletanim kružnim površinima, koje se pružaju u svim pravcima. Bau serija lustera poseduje prepoznatljiv oblik isprekidan velikom količinom kružnih delova uklopljenih u različitim osama i spojenih u njihovim centrima, što ovaj komad rasvete čini organskim i veoma ekspresionističkim.

Dizajnerski projekti Vibeke Fonnesberg Schmidt brenda veoma često baziraju svoj izgled na geometrijskim figurama, dok je velika ljubav prema arhitekturi njenih dizajnera i u ovom slučaju potpuno reflektovana. Na nemačkom jeziku, Bau znači konstrukcija i to je pojam koji je savršeno okarakterisan konstrukcionim karakteristikama lustera, odajući istovremeno harmoničan i disharmoničan utisak.

Kako su ljudi iz Vibeke Fonnesberg Schmidt kompanije objasnili: “Posvećenost ne bi trebalo da bude ograničena na predmete koji vise na zidovima, već i njihovim formama kao integralnim delom funkcionalnih komada, nalik stolovima ili osvetljenju. Ovakav pristup dizajniranju lustera svara potpuno nove i veoma uzbudljive mogućnosti u polju dizajniranja nameštaja".

Kada menjate poziciju u odnosu na Bau luster, uske geometrijske linije postaju prekinute, što pruža unikatno optičko iskustvo tokom posmatranja njegove figure i ostavlja zanimljiv utisak svaki put kada pokušate da pogledate drugu stranu, budeći veliko vizuelno interesovanje.