Coastal Breeze – lampe koje donose osećaj morske obale u vaš dom

Dizajnirane od strane Signify Global Design Team, Philips MyCreation viseće lampe su jedinstveni proizvodi koji kombinuju održivost i lepotu.

Kolekcija lampi Coastal Breeze napravljena je od recikliranih ribarskih mreža, prikupljenih iz luka na obali Kornvola. Ova posebna kolekcija vam omogućava da napravite svestan izbor bez kompromisa u pogledu lepote. Viseći sa plafona sa estetikom koja je podjednako moderna i rustična, lampa koristi procese 3D štampanja, koji joj daju oblik i teksturu. Sirovi materijali za lampu, međutim, dolaze od recikliranih ribarskih mreža, prikupljenih direktno iz luka na obali mora. Napravljene lokalno i proizvedene na zahtev, svaka lampa istražuje različite stilove teksture inspirisane primorjem i dolazi sa postepenim gradijentom koji ide od tirkizne do svetlo limun žute, stvarajući prelepu nijansu u procesu koja je samo dodatno naglašena nepravilnostima kreiranim od strane 3D štampača.

Kada se upali svetlo u njoj, ove nesavršenosti poprimaju sopstveni karakter, čineći da lampa izgleda mnogo lepše od nečega poliranog i masovno proizvedenog. Dizajn lampi takođe je pozajmljen iz njihovog morskog porekla, sa šarama koji odaju počast moru. Unakrsno šrafirani dizajn podseća na ribarsku mrežu, dok talasasti uzorak upućuje na talasanje koje se vidi u pesku na dnu okeana zasnovano na vodenim strujama. Svaka lampa se pravi po narudžbini i potrebno je otprilike 8 dana da se odštampa i isporuči. Osim što se recikliraju, lampe se takođe mogu dalje reciklirati, što omogućava da se plastika ponovo koristi u raznim drugim formatima.

Luxury Experience