Celeste – rasveta koja unosi energiju u ambijent

Više slika

Više slika

Larose Guyon, visokokvalitetni brend koji u svaku besmrtnu, ručno izrađenu kreaciju unosi umetnost, život i luksuz, s ponosom predstavlja Céleste, svetlucavi dragulj koji kombinuje magiju i duhovnost svetla s elegancijom i lepotom savremenog dizajna. Céleste je plamen mašte koji svoju inspiraciju, kako estetski tako i emotivno, crpi iz poetskih nijansi nebeskih lampiona.

"Smatramo da je naš rad oblik umetnosti u službi duše, i ništa više ne oslikava taj duh od magične energije svetla", objašnjava Odri L. Laroz, suosnivačica Larose Guyona. "Céleste je poezija u pokretu, koja obuhvata svu pozitivnu energiju i simboliku koje tradicionalni nebeski lampioni predstavljaju, ali u obliku izvanrednog i luksuznog dizajna."

Očaravajući dizajn

Podsećajući na oblik i delikatnu konstrukciju tradicionalnih lampiona jugoistočne Azije, Céleste provocira maštu svojim izgledom kao plutajućim izvorom svetla. Sto elegantnih lanaca graciozno obavija unutrašnje svetlo viseće lampe, stvarajući treperavu obrnutu kupolu koja menja perspektive svojim višestrukim, zračećim tačkama svetlosti.

"Naša rasveta je pristupila na vrlo umetničke načine, a emocije koje naše kreacije izazivaju svakako utiču na njihov dizajn", kaže Feliks Gujon, suosnivač Larose Guyona. "Céleste je oličenje filozofije gde pristupamo prostorima arhitektonski kako bismo ih ne samo osvetlili, već ih i ispunili pozitivnom energijom i inspiracijom."

Nebeske opcije

Pažljivo ručno izrađena od strane interne ekipe lokalnih majstora, Céleste ilustruje fokus Larose Guyon brenda na dizajniranje svetlosnih umetničkih dela za izbirljive klijente. Dostupna u izboru završnih obrada od starog bakra, starog mesinga, mat crne ili mat niklovane, ova viseća lampa može se kupiti kao velika, samostalna jedinica, ili u manjoj veličini za uparene konfiguracije.

Luxury Experience