Carousel: inteligentno osvetljenje za svako okruženje

Više slika

Više slika

Pablo Pardo + Pablo Studio predstavlja novu podnu lampu Carousel.

Carousel ima LED svetlosni modul niskog profila koji je diskretno sakriven ispod ležišta za spajanje, a visi na vrhu prozirnog difuzora kreiranog u formi akrilnog cilindra koji zrači očaravajućim svetlosnim šarama.

Savršeno pogodan za upotrebu na radnoj površini ili pored kreveta, Carousel otelotvoruje jedinstvenu hibridnu perspektivu o tome kako osvetljenje treba da izgleda. Carousel lampa je dostupna sa osnovnim difuzorom u prozirnoj ili bronzanoj nijansi, koji se može kombinovati sa čeličnim ležištem u mat beloj, terakota i crnoj završnoj obradi. Ovaj skladan dizajn spaja estetiku i funkcionalnost na jedinstven način.

Od 1993. godine, Pablo Designs stvara inovativne i visokokvalitetne proizvode koji neprimetno spajaju formu i funkciju. Nova kolekcija za 2023, čiji je deo Carousel, nije izuzetak, pokazujući posvećenost brenda stvaranju rešenja zasnovanih na dizajnu koja mogu da traju doživotno. Nova kolekcija višenamenskih i funkcionalnih komada unosi u prostore dozu spokoja i ambijentalnog svetla.

Koristeći svoju prepoznatljivu fuziju najsavremenije tehnologije, toplih materijala i geometrijske strogosti - kolekcija izaziva osećaj smirenosti i ravnoteže, dok pruža stručno osmišljeno tehničko osvetljenje za enterijere i eksterijere.

"Oduševljeni smo što možemo da predstavimo ove nove proizvode našim kupcima", kaže Pablo Pardo, osnivač i vodeći dizajner Pablo Designs brenda. "Naš tim je neumorno radio na stvaranju proizvoda koji ne samo da izgledaju lepo, već i služe svrsi u našem svakodnevnom životu. Verujemo da dobar dizajn treba da poboljša način na koji živimo i komuniciramo sa našim okruženjem."

Minimalistička priroda njihovog dizajna, u kombinaciji sa njihovom veštom upotrebom visoko inovativnih rešenja tehnologije osvetljenja, čini svaki komad jedinstveno svestranim i prilagodljivim svakom okruženju.

Luxury Experience