Carousel - ambijentalna svetiljka koju će vaš mobilni telefon obožavati

Više slika

Više slika

Pablo Pardo + Pablo Studio predstavljaju novu Carousel podnu svetiljku, dobitnicu nagrade AZ za 2023. godinu…

Njen niskoprofilni LED svetlosni modul diskretno je sakriven ispod pripadajuće gornje površine i postavljen iznad providnog, nazubljenog akrilnog cilindarskog difuzora koji emituje očaravajuće svetlosne uzorke na površinu stola ispod. Savršeno je pogodna za upotrebu na stolu ili uz krevet, Carousel predstavlja jedinstvenu perspektivu onoga što lična svetiljka može biti. Osnovni difuzor dostupan je u Clear i Bronze nijansi i može se upariti sa gornjom površinom od čelika u mat beloj, terakota i crnoj završnici.

Od 1993. godine, Pablo Designs stvara inovativne i visokokvalitetne proizvode koji besprekorno spajaju formu i funkciju. Nova kolekcija za 2023. godinu, u kojoj se nalazi Carousel, nije izuzetak, prikazujući predanost brenda kreiranju dizajnerskih rešenja koja mogu trajati ceo život. Nova kolekcija višenamenskih i funkcionalnih komada za 2023. godinu, unosi dozu mira i ambijentalnog svetla u prostore. Koristeći svoj potpisani spoj najsavremenije tehnologije, toplih materijala i geometrijske rigoroznosti - etos koji proizlazi iz filozofije dizajna usmerene na čoveka Pabla Parda - kolekcija budi osećaj spokoja i ravnoteže, pružajući istovremeno stručno inženjersko tehničko osvetljenje za unutrašnje i spoljne prostore.

"Oduševljeni smo što predstavljamo ove nove proizvode našim kupcima", kaže Pablo Pardo, osnivač i glavni dizajner kompanije Pablo Designs. "Naš tim je neumorno radio kako bi stvorio proizvode koji ne samo da izgledaju lepo, već i služe svrsi u našem svakodnevnom životu. Verujemo da dobar dizajn treba da poboljša način na koji živimo i interagujemo sa okolinom."

LED svetlosni sistemi Pablo Designs odgovorni su prema životnoj sredini u smislu potrošnje energije i uzimaju u obzir dobrobit ljudi kao proizvodi koji poboljšavaju korisničko iskustvo. Pablo Designs uspešno razvija rešenja za osvetljenje u San Francisku od 1993. godine. Minimalistička priroda njihovih dizajna, u kombinaciji sa veštim korišćenjem visoko inovativnih tehnoloških rešenja za osvetljenje, čini svako delo jedinstveno prilagodljivim bilo kojoj sredini.

Luxury Experience