Čarobni dizajn hotela: kako luksuzni nameštaj i osvetljenje definišu prostor

Više slika

Više slika

Kada zakoračite u lobi hotela, prva stvar koju primetite su dizajn i atmosfera.

Postoji nekoliko ključnih elemenata koji ovu prostoriju čine posebnom, a među njima su luksuzni nameštaj i osvetljenje koji istovremeno daju notu sofisticiranosti i udobnosti, posebno kada u čitavu priču svoje prste umeša Castro Lighting brend, poznat po kreiranju nepretenciozno luksuznih komada koji oduševljavaju i oduzimaju dah.

U središtu lobija stoji jedinstveni luster pod imenom Blaze Suspension. Ovaj ručno izrađeni luster je pravo umetničko delo sa visinom od 2,7 metara, sastoji se od 7 slojeva sa više od 500 pojedinačnih privesaka. Alternirajući privezke od pozlaćenog mesinga, prvoklasnog stakla i sijalica, stvara se vatreni efekat dok svetlost prolazi kroz male pukotine između njih.

Ovaj luster se preporučuje za prostore sa visokim plafonima kao što su lobiji hotela ili dvospratne stepenišne kaskade, i najbolje se kombinuje sa modernim ili art deco stilovima unutrašnjeg uređenja.

Inspirisan stalnom promenom i pokretima plesa, dizajn stola Flusso koristi elemente od pozlaćenog mesinga u jedinstvenom toku. Sto poseduje sofisticiranu atmosferu koja se slobodno širi prostorom. Oblik stola daje ideju kontinuiranog toka, dodajući dodir zavodljivosti bilo kojem domaćem enterijeru.

Ovaj sto je više od pukog nameštaja; to je raskošan dizajn koji objedinjuje tradicionalnu portugalsku veštinu izrade i najluksuzniju inovaciju.

Byron Wall Light je apsolutno neverovatno delo sposobno da podigne svaki prostor, bilo da je reč o stambenom ili ugostiteljskom prostoru. Osvetljenje je sačinjeno od kratkih cevi od pozlaćenog mesinga ukrašenih graviranim staklom, stvarajući delo umetnosti koje je zaista jedinstveno.

Inspirisan britanskim romantičnim pesnikom Bajronom, ova zidna lampa je savršen element osvetljenja koji će upotpuniti najzahtevniji prostor. Bajron je proveo značajan deo svog života putujući i istražujući čuda sveta, što se odražavalo u njegovoj poeziji i ličnosti. Ovo luksuzno osvetljenje nas vraća u XVIII vek, otkrivajući bogat istorijski kontekst.

Luxury Experience