Atelier Anaka predstavlja kolekciju unikatne rasvete

Više slika

Više slika

Montrealski Atelier Anaka sa zadovoljstvom predstavlja svoju kolekciju unikatnih rasvetnih tela...

Svaki komad je ručno montiran u njihovom montrealskom ateljeu. Staklene komponente su izrađene metodom duvanja i ručno sečene u Istočnim okruzima provincije Kvebek od strane majstora zanata.

Kolekcija Atelier Anaka izrađena je od materijala koji su osmišljeni da istaknu inherentnu lepotu prirodnih tekstura stakla, kamena i metala. Industrijski komadi od masivnog mesinga dodaju skulpturalni osećaj modernom dizajnu svakog rasvetnog tela i usklađuju se sa nežnim površinama stakla. Nova kolekcija uvodi nijanse Rose, Peony i Olive koje se savršeno kombinuju sa klasičnim nijansama Smoke, Alabaster i Amber. Atelier Anaka je takođe predstavio nove oblike stakla: zaobljeni pravougaonik Liliane i spljošteni oval Lennox su primeri tehničke evolucije ove kolekcije. Martin Dome, kreiran od luksuznog mermera se detaljima od kože, još je jedan novi dodatak kolekciji, koja je inspirisana površinama meseca i astralnim telima.

Kolekcija takođe uključuje svetiljke Paulina i Elaine, dva savršeno oblikovana staklene globusa debljine 12-15 mm, ručno sečena i duvana. Paulina ima klasično rezbareno sečenje Battuto preko 50% površine, dok Elaine ima Battuto kao i sečenje u obliku saća sa efektom zamućenja. Svaki model je dostupan u varijacijama od 6 inča ili 10 inča.

Victoria.15 je još jedan dodatak kolekciji, a predstavlja skulpturalni luster u obliku grane izrađen od zupčastih komponenti od masivnog mesinga i okruglih staklenih kugli u boji opala, savršen za osvetljavanje dramatičnih stepenica.

Novi komadi savršeno se uklapaju sa postojećom kolekcijom. Katie Pendant, jedan od prvih komada rasvete koje je stvorio Atelier Anaka, zadržava važno mesto u kolekciji. Hardver od masivnog mesinga je ažuriran u elegantan sistem kablova koji je gotovo nevidljiv, omogućavajući Katie da praktično lebdi iznad bilo koje površine.

Steven Dome, najpopularniji model Atelier Anaka, ažuriran je novim sistemom kablova, kao i dodatkom luksuzne okrugle bele mermerne ploče unutar kupole koja deluje kao reflektor.

Luxury Experience