Život u ružičastom

Ukoliko ste ikada želeli da znate kako bi izgledao život u Barbi svetu, predlažemo vam da zavirite u ovaj jedinstveni dom u Madridu…

Kompletiran sa 12 nijansi roze boje, monohromatsko delo Patricia Bustos Studios, nazvano Minimal Fantasy, predstavlja veličanstveni luksuz. Opisan kao “estetsko ludilo”, ovaj stan od 55 kvadrata oduševiće svakog svojim aspektima iznenađenja, posebnosti i smisla. Osim toga, stan je smešten na samo nekoilko koraka od živahnog madridskog trga Puerta del Sol, pa je stoga savršen za turiste.

Stan se prvobitno sastojao od jedne spavaće sobe i jednog kupatila, a preuređen je tako da uključuje dve spavaće sobe i dodatno kupatilo, kuhinju i dnevni boravak koji se sastoji od ružičastog laminata i plišanih ružičastih jastuka.

Dom se takođe može pohvaliti ružičastim stolom ovalnog oblika, trpezarijskim stolicama presvučenim u metalik ružičastu tkaninu i mešavinom plavih, ružičastih i zlatnih geometrijskih oblika u kuhinji. Potpuno ružičasta šema nastavlja se u spavaćim sobama sa ružičastim uzglavljem, bebi ružičastim lame jastucima i pokrivačima od veštačkog krzna. Kupatila su okarakterisana ružičastim pločicama i ogledalom sa okvirom iste boje, sa veličanstvenim ružičastim zavesama tuš kabine.

Studio koji je osmislio ovaj neverovatni stan, izjavio je: “Pink potvrđuje pad stereotipa ... Sve je moguće, ništa se ne planira i ne uspostavlja, i u tome je lepota. Da ne postoje pravila ... tačnije da svako ima svoja. Zbog toga je to boja nove generacije koja se bori za svoje snove i pronalazi put dok prolazi, bez mapa i saveta ... samo prateći srce i intuiciju. '

Da li biste voleli da živite ovde?