Živite kao moderni kralj u luksuznoj rezidenciji u Londonu

Kuća „Cadogan Square“ ima prilagođene vitraže, šik bakarne plafone i neverovatna mermerna kupatila...

Možda nećete moći da osvojite krunu na krunisanju kralja Čarlsa III sledeće godine, ali možete da živite kao moderni kraljevi na ovom zadivljujućem imanju u glavnom gradu Engleske.

Predivna rezidencija sa pet spavaćih soba nalazi se u stambenoj četvrti u londonskom otmenom kvartu Najtsbridž. Vredna 30,7 miliona dolara, rezidencija se prostire na 440 kvadratnih metara na dva sprata. Sadašnji vlasnik je angažovao dizajnera enterijera i arhitektu Viktora Udzenija da dizajnira jedinstvenu kuću sa neverovatnim kamenim zidovima, podovima od parketa, vitražima po meri i retkim egzotičnim vrstama mermera.

Uz pet spavaćih soba, tu je i pet kupatila i četiri prelepe dnevne sobe. Luksuzna kuća ima sopstveni privatni ulaz i okrenuta je prema zapadu sa pogledom na bašte i teniski teren. Iako dom ima savremeni enterijer, mnoge karakteristike prvobitne građevine su ostale sačuvane. Izvanredne karakteristike uključuju salon i trpezariju, čajnu kuhinju koja je odvojena od glavne kuhinje i sobe za doručak, poseban ulaz za osoblje i uređenu baštu sa roštiljem.

Završen 2020. godine, dom spaja zanatsku izradu sa bezvremenskim materijalima. Mnogi umetnici i stručnjaci su angažovani da daju svoj jedinstveni pečat. Na primer, vitraži su iz Studia Job, koji stvara jedinstvene umetničke objekte koristeći tradicionalne i moderne tehnike koje su opisane kao „high-end kitsch“.

U svakom kupatilu postoje različite vrste mermera, uključujući Pink Portoro, Roso Levanto i Black Matrix iz Italije, kao Grande Antique iz Francuske. Tu je i pametni sistem osvetljenja kompanije Lutron i automatizovani kućni sistem koji kontroliše roletne, zavese i zvuk u celom domu. Stanari imaju pristup privatnim baštama i teniskom terenu, a centralna lokacija ovog doma je u blizini najneverovatnijih prodavnica, restorana i atrakcija u Londonu.

U galeriji pogledajte više fotografija predivnog doma koji može biti vaš za 30,7 miliona dolara.

Luxury Experience