Zavirite u ultra luksuzne St Regis Kabo rezidencije

Kabo San Lukas, nekada sinonim suludih zabava, postao je prilično tiho mesto tokom poslednjih godina, zahvaljujući novim hotelima...

Ovakva promena u životnom stilu pomenute lokacije velikim delom duguje novim stambenim kompleksima kao što su Montage Los Cabos, Four Seasons Los Cabos i Zadún, delo lanca Ritz-Carlton. Ovde je dalje moguće otvoriti šampanjac i proslaviti bilo kakvu priliku, ukoliko to želite, ali u čitavu ponudu sada mogu biti uključene i sedeljke kraj plaže ili uživanja u snenim pogledima iz privatnih domova unutar odmarališta.

Čitav kompleks u sklopu novog odmarališta smešten je na najsevernijem vrhu Baha poluostrva u Kuiviri, luksuznom naselju sa nagrađivanim golf terenima, dizajniranim od strane penzionisanog profesionalnog golfera Džeka Niklausa. Odmaralište na parceli od 33 hektara posedovaće deo zemljišta tik do okena u dužini od 366 metara.

Za dizajniranje pojedinačnih stanova i kuća u okviru ovog odmarališta, zadužena je kompanija SB Architects, firma sa velikim rezimeom i projektima vrhunskih hotela iza sebe, koji uključuju Dorado Beach, Ritz-Carlton Reserve u Portoriku i Amera Hotel na Kipru, između ostalih. Planovi ovog brenda zasnivaju se na razvijanju vila otvorenog plana, radi stapanja enterijernih i eksterijernih površina, sa staklenim zidovima koji produžavaju kvadrature dnevnih boravaka ka predivnim terasama, opremljnim kuhinjama i beskrajnim bazenima, uokvirenih pojedinačno pogledom na skoro dvadeset metara privatne plaže.

Pored vila, tu su i smeštaji koji se u suštini razlikuju nešto manjim pristupom plaži, ali svako ko izabere penthaus dobija privatnu krovnu terasu, praćenu predivnim bazenom, takođe. Hirsch Bedner Associates, jedna od najvećih dizajnerskih firmi u svetu hotelijerstva na planeti, bila je zadužena za razvojni projekat uređenja enterijera vila i stambenih jedinica novog odmarališta. Međutim, dizajniranje domova je jedno, ali pravi razlog zbog kog kupci hrle u jedinice izgrađene u okviru odmarališta kao što je St. Regis, jeste broj pogodnosti koje oni sa sobom donose. Vlasnici stanova i vila uživaće pristup glavnoj hotelskoj usluzi konsijerža, bilo kom od sedam bazena, restoranima i spa centru, koji uključuje deset masažnih soba i fitnes/velnes centar. 

Celokupan projekat biće sastavljen od 74 stambene jedinice, na ovoj lokaciji, ali će u njegovoj startnoj fazi biti podignuto svega pet vila i sedam stanova, od kojih je jedan penthaus. Apartmanske jedinice biće dostupne po ceni od 2,8 miliona dolara, dok će vile startovati sa cifrom od 9 miliona. Vile predstavljaju petosobne domove, sa minimum 631 m2, dok stanovi dolaze u varijacijama trosobnih i četvorosobnih rasporeda unutar 306 m2.

Projekat ovog naselja unutar odmarališta i dalje je daleko od svoje finalizacije, njegovo otvaranje zakazano je za jesen sledeće godine, ali svi ljudi koji su zainteresovani i zadivljeni izgledom svega što ovakav način života može doneti, ili jednostavno žele sebi da priušte porodičnu kuću kraj plaže, u kojoj mogu živeti ili je rentirati, mogu početi sa kupovinom već sada.