Zavirite u najveći penthaus na obali okeana u Kanadi

Najveći luksuzni penthaus na obali okeana i jedan od najskupljih u Vankuveru, došao je na tržište sa cenom od 38,8 miliona dolara.

Penthaus u luksuznom objektu Three Harbour Green je završen 2012. godine, zatim je redizajniran 2016., a sada je ponovo u prodaji sa osveženim izgledom.

Rezidencija se prostire na tri sprata i ima četiri spavaće sobe i pet kupatila, što je čini savršenom za porodice. Takođe je neverovatno prostrana, sa 800 kvadratnih metara enterijera i više od 470 kvadratnih metara eksterijera.

Opremljen prozorima od poda do plafona, penthaus je obasjan obiljem prirodnog svetla, dok se sa balkona pružaju neprekidni pogledi na okean, planine North Shore, park Stenly, most Lions Gate i engleski zaliv što čini da osećate da ste uvek povezani sa netaknutom prirodom Vankuvera.

Srećom, možete uživati i na otvorenom iz prostranih al fresco prostora, koji uključuju balkon i dve terase, od kojih je jedna zen vrt od 250 kvadratnih metara. Ova specifična terasa je idealna za zabavu, jer ima nekoliko salona, floru inspirisanu Japanom i pogled na grad koji svetluca noću.

Kao deo redizajna, prethodni vlasnici su ugradili elemente visokog dizajna, uključujući prilagođene ormare i završne obrade od prirodnog kamena. Podovi od oniksa i mermernih pločica sa geometrijskim šarama mogu se naći u nekim sobama, dok su na terasama podovi od brazilskog kedra. Dizajner enterijera Karin Bohn je odgovorna za klasične, ali elegantne enterijere, koji imaju neutralnu paletu boja kako bi okolni pejzaž zablistao.

Penthaus ima privatnu garažu za sedam automobila i tri sobe sa skladišnim prostorom. Kupci će takođe imati pristup luksuznim sadržajima zgrade, kao što su zatvoreni bazen, sauna, tereni i pozorišna soba.  Zgrada ima 79 rezidencija, ali ovo je apsolutno dragulj celog Vankuvera.

U galeriji pogledajte više fotografija ovog prelepog penthausa.