Zavirite u najskuplji stan za iznajmljivanje u Bruklin Hajtsu

U srcu Bruklin Hajtsa, sa pogledom na veličanstvenu njujoršku luku, nalazi se ultra-luksuzna rezidencija koja je redefinisala smisao luksuznog života.

Torre House nedavno je predstavila svoj dragulj u kruni - dupleks sa 4 spavaće sobe i 4 kupatila. Ovaj stan za iznajmljivanje bez premca, postavio je novi standard kao najskuplji stan za iznajmljivanje u Bruklin Hajtsu sa mesečnom cenom od 33.000 dolara.

Smešten iznad kultnog šetališta, Torre House nudi neprevaziđenu perspektivu pejzaža njujorške luke koji se stalno menja. Sa svojom strateškom lokacijom, ovaj dupleks pruža panoramski pogled na Donji Menhetn, Bruklinski most i Kip slobode, stvarajući bioskopsku pozadinu za svoje stanovnike. Spektakl je pojačan tokom večeri dok sunce zalazi iza znamenitih gradskih nebodera, bacajući topli sjaj na luku.

Ulaskom u dupleks, stanare dočekuju dnevna soba i velika otvorena kuhinja – idealno okruženje za zabavu gostiju. Dve spavaće sobe i dva kupatila upotpunjuju ovaj nivo, uz privatnu uređenu terasu koja odražava prekrasan pogled na grad. Stakleno stepenište vas vodi na niži nivo, otkrivajući drugi dnevni boravak savršen za medijsku sobu. Pored toga, skriveni kutak ispod stepenica nudi svestranost, služeći kao skladište, lični radni prostor ili umetnička vitrina. Na ovom spratu se nalaze i dve dodatne spavaće sobe, svaka sa sopstvenim kupatilima.

Pored svoje savremene privlačnosti, Torre House se može pohvaliti bogatom istorijom. Velika građevina od cigle, koja se odlikuje nazubljenom linijom krova i prepoznatljivom kulom, nekada je bila stambeni prostor za osoblje Jehovinih svedoka. Danas je to moderan objekat koji će biti preuređen u 96 ultra-luks stanova.

Torre House nudi niz najsavremenijih sadržaja, uključujući dva bazena - od kojih jedan krasi krov, pružajući luksuzno iskustvo. Četiri otvorena prostora, fitnes centar, spa centri i još mnogo toga doprinose raskošnoj ponudi na ovoj ekskluzivnoj adresi. Zajednička krovna terasa, zajedno sa prostorom za roštiljanje, služi kao zajedničko mesto za stanare da se prepuste vrhunskim pogledima na Menhetn.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience