Zavirite u najskuplji penthaus u Barseloni

Rezidencija od 686 kvadratnih metara je najskuplji penthaus koji se trenutno nalazi na tržištu nekretnina u ovom gradu.

Ne samo da je ovo prvi međunarodni samostalni stambeni kompleks kompanije Mandarin Oriental (obično su rezidencije povezane sa hotelima), već je i prva brendirana rezidencija u Barseloni. Ovaj penthaus vredan 40 miliona dolara je ujedno i najskuplji stan u istoriji Barselone.

Mandarin Oriental Residences, Barselona, smeštena uz čuveni Passeig de Gracia, je zgrada od 20 spratova sa 30 stanova i četiri penthausa. Grand Penthouse, po ceni od 40 miliona evra (ili 40,65 miliona dolara), zauzima ceo 20. sprat i prostire se na 686 kvadratnih metara. Dupleks rezidencija se može prilagoditi tako da ima samo dve ili do četiri spavaće sobe, kako bi se zadovoljile specifične potrebe kupca. Gornjim prostorijama se pristupa preko odvojenog stepeništa za krajnju privatnost. Penthaus otvorenog plana ima terasu okrenutu ka moru, sa predivnim pogledom na Barselonu.

Luksuzni penthaus dvostruke visine ima masivne prozore od poda do plafona sa svih strana koji vam omogućavaju da pogledate grad iz nekoliko uglova. Spolja izgleda kao plutajući stakleni stan koji se nalazi visoko nad gradom. Ovo je zaista jedinstveni stan koji se nalazi u srcu istorijskog grada sa neprekidnim pogledom na njegove lepote.

Za stan bez premca sa dizajnom svetske klase i uslugama kompanije Mandarin Oriental zadužen je bio svetski poznati arhitekta Džon Poson koji je kreirao koncept dizajna za penthause, dok je Karlos Ferater je ponovo osmislio zgradu sa promišljenim detaljima i elementima kako bi od nje napravio remek delo, drugačije od svega drugog što možemo videti u ovom gradu.

Vlasnici će imati pristup luksuznim sadržajima po kojima je Mandarin Oriental poznat, koji će biti dostupni isključivo stanarima. Rezidencija u srcu Barselone sadrži fitnes centar, wellness sadržaje, poslovne sobe, baštu i bazen. Sa hotelom Mandarin Oriental u Barseloni u neposrednoj blizini, stanari takođe imaju pristup šest restorana i barova, uključujući restoran Moments sa Michelin zvezdicom, spa centru sa sedam soba za tretmane i parnom sobom i uslugama konsijerža zbog kojih je Mandarin Oriental toliko cenjen.

Sa tako sveobuhvatnim hotelskim uslugama i sadržajima u rezidencijama, moguće je da nećete morati ni da izađete iz skupocenog penthausa.

Luxury Experience