Zavirite u najskuplji penthaus u Dominikanskoj Republici

Kap Kana (Cap Cana) je jedno od idealnih mesta za odmor na Karibima.

St. Regis je prepoznao neodoljivu lepotu Kariba i izabrao Dominikansku republiku da otvori svoje luksuzno odmaralište koje će imati privatne plaže, hotel sa 200 soba i 70 rezidencija. U ovom novom hotelu več se izdvajaju dva penthausa koja izgledaju kao hoteli sa 5 zvezdica, a jedan od njih, Astor Penthouse može biti vaš za 25 miliona dolara.

Astor Penthouse, deo rezidencije St. Regis Cap Cana u Dominikanskoj Republici, koju su dizajnirali Campagna Ricart and Associates, jedan je od najskupljih domova u istoriji zemlje. Ali nije samo cena od 25 miliona dolara ono što čini ovaj stan tako posebnim, već i promišljen, jedinstven dizajn.

Izrađena sa prelepim kružnim dizajnom, rezidencija na plaži inspirisana je svemirskim brodom sa čistim, zakrivljenim linijama i neverovatnim panoramskim pogledom. Preplavljena prirodnim svetlom, zahvaljujući prozorima od poda do plafona i staklenim kliznim vratima, rezidencija se prostire na 2080 kvadratnih metara na dva nivoa. Ima sedam spavaćih soba i pet kupatila, a skoro svaka soba, od dnevne sobe do kuhinje otvara se ka privatnoj terasi koja gleda na okean. Rezidencije su dizajnirali AC Arquitectos and Asociados, dok su nameštaj stručno odabrali Chapi Chapo Design i Aleksandra Guzman.

Kao jedna od najekskluzivnijih rezidencija u St. Regis Cap Cana, opremljena je velikim privatnim bazenom, koji prati kružni dizajn stana, a tu je i đakuzi i zadivljujući privatni vrt. Dnevna soba ima staklena klizna vrata koja se potpuno otvaraju i vode do bazena, spajajući enterijer sa eksterijerom. Oko bazena se nalazi nekoliko ležaljki i prostori za sedenje na otvorenom.

U stanu ima dosta biljaka i zelenila, ali glavna karakteristika je drvo koje se proteže od prvog do drugog sprata i nalazi se ispod masivnog svetlarnika. Prelepo zakrivljeno mermerno stepenište obavija drvo i više liči na skulpturu nego na funkcionalno stepenište koje vodi do drugog sprata.

St. Regis raspolaže sa ukupno 70 rezidencija, a Astor Penthouse je najveći od dva penthausa za prodaju. Mnoge rezidencije se prodaju po ceni od milion dolara, dok Astor Penthouse ima najvišu cenu od 25 miliona dolara. Ova stambena ponuda označava prvu i jedinu rezidenciju sa pet zvezdica i dolazi sa potpunim pristupom odmaralištu St. Regis, koje raspolaže privatnim plažama, golf terenima, fitnes centrima, porodičnim bioskopom, bibliotekom, uslugma batlera na plaži, bazenu i preko sedam prodavnica hrane i pića. Procenjuje se da će rezidencije i hotel biti otvoreni tokom 2023.

U galeriji pogledajte kako izgleda jedan od St. Regis dragulja!  

Luxury Experience