Zavirite u najluksuzniji penthaus u Los Anđelesu vredan 75 miliona dolara

Od kitnjastih vila na brdima do elegantnih nebodera u centru grada, raskošno dizajnirane kuće po visokim cenama vladaju Los Anđelesom.

Ali sada, jedan od najboljih svetskih lanaca luksuznih hotela mogao bi da obori rekorde na oba fronta sa svojim najnovijim brendiranim stambenim objektima.

Sa 70 odsto od svojih 58 jedinica koje su već prodate, Four Seasons Private Residences Los Angeles, koji je razvio Džonatan Genton, već je poznat po tome što je prvi samostalni stambeni projekat brenda u Severnoj Americi. Ove nedelje, hotel sa 12 spratova u blizini Beverli Hilsa predstavio je izvanredan penthaus na dva nivoa po ceni od 75 miliona dolara – što je rekordna cena za stanove u Los Anđelesu.

Rezidencija na poslednjem spratu prostire se na 1300 kvadratnih metara i nudi raspored inspirisan modernim kućama izgrađenim u posleratnom životu između 1940-1960. Za dodir po meri, kupac će moći da prilagodi prostor i odluči koliko tačno soba i kupatila želi da bude napravljeno.

Genton je otkrio da, zajedno sa otvorenim planom, „jedinica uključuje privatnu vrtnu oazu na krovu od 980 kvadratnih metara“ sa reflektirajućim bazenima i terasom koja pruža pogled na panoramu grada od 360 stepeni. Imaćete čak i direktan pristup liftu, kao i svoju privatnu garažu za šest automobila.

Ako (ili bolje rečeno, kada) bude prodat po traženoj ceni, njegova visoka cena će srušiti trenutni rekord od 35 miliona dolara za stan u toj oblasti. Rekord je postavljen 2010. godine kada je Kendi Spelling kupila penthaus u neboderu u oblasti Century City.

Izuzetni zajednički sadržaji zgrade uključivaće fitnes i velnes centar, privatnu salu za obuku, bazen sa slanom vodom i privatne kabine opremljene plafonskim ventilatorima. Da ne spominjemo, tu je i impresivan privatni bisokop sa sedištima za do 18 ljudi.

U galeriji pogledajte kako izgleda ovaj neverovatno luksuzan penthaus.