Zavirite u najluksuzniji dvospratni penthaus u Majami Biču

Smešten na jednoj od najpoželjnijih lokacija u Majami Biču, luksuzni dvospratni penthaus nudi skoro 300 kvadratnih metara luksuznog životnog prostora i trenutno je dostupan za kupoivnu po ceni od 7,6 miliona dolara.

Ova rezidencija ima prozore od poda do plafona koji pružaju prekrasan panoramski pogled na okean i horizont grada. Krunski dragulj penthausa je privatni krov uz zaliv, koji gleda na blistave vode i služi kao idealan prostor za opuštanje i zabavu.

Penthaus se može pohvaliti besprekornom završnom obradom, vrhunskim uređajima i dizajnerskim detaljima koji stvaraju ambijent raskoši i prefinjenosti. Dnevni boravak otvorenog koncepta se neprimetno uliva u gurmansku kuhinju opremljenu vrhunskim aparatima, ormarićima po meri i prostranim ostrvom, savršenom za održavanje skupova.

Rezidencija uključuje privatnu saunu, medijsku sobu i prostrane prostore za zabavu. Zgrada Capri South Beach nudi niz pogodnosti za stanare, uključujući bazen na krovu i terasu za sunčanje, najsavremeniji fitnes centar, usluge konsijerža i 24-časovno obezbeđenje.

Capri South Beach je luksuzni kondominijumski kompleks koji se nalazi u Majami Biču na Floridi. Poznat po svojim luksuznim rezidencijama i odličnoj lokaciji na obali, nudi spoj modernog dizajna, vrhunskih sadržaja i zadivljujućih pogleda na zaliv Biskejn i horizont Majamija. Na samo nekoliko koraka od vode, penthaus je na pogodnoj lokaciji u blizini vrhunskih restorana, zabavnih i šoping mesta, pružajući stanovnicima lak pristup živopisnom načinu života u Majami Biču.

Luxury Experience