Zavirite u modernu kancelariju Džej Zija u Los Anđelesu

Partneri Perron & Roettinger ističu se na polju arhitekture zahvaljujući visokoj estetici koja odlikuje njihove radove, ali i zbog načina na koji kombinuju modernu umetnost sa klasičnim linijama u dizajnu.

Vilo Peron se nedavno posvetio dizajniranju kancelarije poznatog repera Džej Zija, koja se nalazi u Los Anđelesu i na najbolji mogući način odražava njegovu strast prema muzici, u kombinaciji sa modernim linijama i elementima koji nas impresioniraju.

Popularni reper je želeo najsavremenije i istovremeno prijatno okruženje u kome bi mogao da radi i bude inspirisan. Zatražio je od dizajnera enterijera da preuzmu dizajn zgrade, i stvore idealno okruženje u kojem će pevač uživati u budućnosti.

Boja i građevinski materijali dali su ogromnu osnovu kako bi se osigurala apsolutna harmonija, ali i koherentnost koja krade utiske. Preciznije, odabrani su materijali – drvo i mermer, koji su stvorili konačan rezultat i ističu se svojom vanvremenskom, ali istovremeno modernom estetikom.

Generalno, minimalističke linije su one koje dominiraju i funkcionišu kao osnova za ono što je usledilo. Zemljani, vrlo neutralni tonovi zauzeli su mesto i stvorili okruženje koje se od prvog trenutka kada ga ugledate odlikuje fantastičnom i neometanom ravnotežom kojom odiše. Osim klasične palete boja, zanimljivi detalji i karakteristični elementi privlače pažnju i osiguravaju zaista vredan ambijent. Konkretno, možemo videti kako su pop dodiri izuzetno dobro funkcionisali u ukupnom rezultatu, stvarajući šik dodir okruženju, gde se vanvremenske linije susreću sa zabavnijom verzijom u dizajnu.

Gde god da pogledate jedinstvene dekorativne reference impresioniraju i navode nas da govorimo o kancelariji koja se na najidealniji način usklađuje sa trendovima vremena, a da nije lišena svog vanvremenskog karaktera. Sve je tako dobro osmišljeno i savršeno pozicionirano, zbog čega je harmonija prva misao koja nam pada na pamet dok se divimo krajnjem rezultatu.

U međuvremenu, posebna umetnička dela upotpunjuju čitavu dekoraciju, daju dodatnu boju i „život“, a istovremeno čine sve prostore prefinjenijim i jedinstvenim.  

Bonus, zlatni dodaci, ali i prevelike biljke daju poseban estetski element celoj atmosferi. Svaki prostor funkcioniše kao savršen izvor inspiracije za svakog ljubitelja dizajna.

Povezane teme