Zavirite u penthaus sa krovnom terasom koji je idealan za uživanje i zabavu

TriBeCa Heritage je vrhunska rezidencija koja se nalazi u obnovljenoj zgradi iz 1857. koja ima samo sedam jedinica...

Sa ljubavlju restauriran, raskošni penthaus spaja modernu udobnost sa vekovnom istorijom. Ova znamenita zgrada u ulici Vajt 53 prvi put je izgrađena 1857. godine sa klasičnom arhitekturom od livenog gvožđa koja se često viđa u njujorškim četvrtima Tribeka i SoHo. Tokom godina, međutim, zgrada je izgubila svoj šarm iz 19. veka, a njena fasada od livenog gvožđa bila je prekrivena požarnim stepenicama, cementom i betonom. Kada je Dejvid Fridman kupio zgradu 2016. godine u pokušaju da je transformiše u luksuzne rezidencije, počeo je da uklanja slojeve i vraća joj nekadašnji sjaj.

Fridman je uspeo da obnovi mermer na fasadi, zameni sve prozore i otkrije ukrašene stubove od livenog gvožđa. Bilo da se nalazite u predvorju, prostorijama ili određenim jedinicama, stanari mogu da zavire u prošlost pomoću ovih elemenata dizajna iz 19. veka. U enterijeru se nalazi sedam besprekornih stanova koji su moderni, luksuzni i namenjeni današnjim kupcima.

Penthaus, na listi od 20 miliona dolara, predstavlja dragulj koji je okružen privatnim otvorenim prostorima i „umotan“ u prozore od poda do plafona koji pružaju obilje prirodnog svetla. Prostire se na dva sprata, svaki sa privatnim ulazom za lift. Četiri spavaće sobe su na nižim nivoima penthausa, kao i kućna kancelarija koja se može pretvoriti u petu spavaću sobu.

Gornji nivo sadrži otvorenu kuhinju, dnevni boravak, trpezariju i medijske sobe. Takođe se povezuje sa neverovatnom krovnom terasom, koja može udobno da ugosti desetine gostiju za epske zabave. Na terasi se nalazi kamin na otvorenom, kompletna spoljna kuhinja za letnje roštiljanje, dodatno kupatilo i tuš, kao i prostor za ručavanje sa dnevnim boravkom i hidromasažna kada. Bujno zelenilo i visoka živa ograda pomažu u zaštiti privatnosti vlasnika, a istovremeno pružaju neverovatan pogled na centar Menhetna.

Ako to nije dovoljno, zgrada ima fitnes i spa centar, zajedno sa parnom sobom za aromaterapiju i hromoterapiju, infracrvenom saunom i prostorijom za masažu.