Zavirite u luksuzne enterijere ONE Park tornja

U srcu prostrane zajednice SoLE Mia od 184 hektara u Severnom Majamiju, nalazi se ONE Park Tower, prestižni kondominijum od 33 sprata čije je ime sinonim za eleganciju i sofisticiranost.

Nudeći jedinstven spoj pogodnosti u stilu odmarališta, predivnih pogleda i povezanosti sa prirodom, ONE Park Tower obećava život u raskoši i miru. 

ONE Park Tower by Turnberry je osmislila nagrađivana arhitektonska firma Arquitectonica sa dizajnom enterijera globalno priznatog Majera Dejvisa. Neverovatnih 299 rezidencija po meri nude prekrasan pogled na kristalnu lagunu od sedam jutara, netaknute prirodne pejzaže i blistave vode zaliva Biskejn i Atlantskog okeana. Odlična lokacija kondominijuma omogućava stanarima privatni pristup slikovitoj plaži, savršenoj za one koji žude za primorskim načinom života.

Dizajniran za porodice, ONE Park Tower ima prostrane jedinice sa jednom, dve i tri spavaće sobe, kao i izbor elegantnih penthausa. Svaka rezidencija se može pohvaliti sobama koje služe za različite stilove života. Od poda do plafona, ove rezidencije spajaju spokoj prirode sa energijom okolnog urbanog okruženja, čineći svaki dom harmoničnim utočištem.

Arhitekte i dizajneri su pažljivo dizajnirali svaku jedinicu kako bi ponudili besprekornu integraciju enterijera i eksterijera. Prostrane privatne terase sa staklenim ogradama, stvaraju privlačno proširenje životnog prostora. Visoki plafoni i stakleni zidovi preplavljuju enterijere prirodnom svetlošću, stvarajući osećaj prozračnosti i povezanosti sa pogledom koji oduzima dah.

U ovim enterijerima ne očekujte ništa osim najfinijih završnih obrada i karakteristika. Svaka rezidencija će biti u potpunosti završena sa porcelanskim podovima, dok glavne spavaće sobe dolaze sa ogromnim ormarima i zadivljujućim pogledom na okean ili grad. Glavna kupatila sadrže tuš i kadu i nude raskošno opuštanje. Stanari će takođe imati mogućnost da nadograde svoj životni prostor za zaista personalizovani dodir.

Osim raskošnih rezidencija, luksuzni toranj nudi obilje pogodnosti za poboljšanje kvaliteta života za svoje stanare. Srce zajednice leži u kristalno čistoj laguni za plivanje, veličine 21 olimpijskog bazena. Ovaj zadivljujući centralni deo nudi plažu ispred lagune sa suncobranima i ležaljkama. Usluga konsijerža na plaži omogućava stanarima da se prepuste veslanju na dasci, vožnji kajakom i izvrsnim restoranima u kafeu Lagoon i obližnjim restoranima.

Za stanare koji brinu o zdravlju, zgrada nudi biciklističke i trkačke staze, privatne bazene i terene za piklball. Najsavremeniji velnes centar sadrži fitnes, spa i sadržaje za masažu kako bi se zadovoljilo holističko blagostanje stanara.

Kao deo zajednice SoLe Mia, stanari tornja mogu očekivati najviši nivo bezbednosti i usluge. Otvoreni ulaz i 24-časovno obezbeđenje obezbeđuju bezbrižnost, dok obezbeđeni parking u garaži nudi električne stanice za punjenje za ekološki svesne stanovnike. Dodatne pogodnosti uključuju prostore za saradnju, biblioteku, privatne sobe za razne događaje, vinsku sobu sa kontrolisanom klimom i namensku dečiju igraonicu.

Nudeći izvanrednu fuziju izuzetnih enterijera, pogodnosti svetske klase i živahne, povezane zajednice, ovaj kondominijum je raj za one koji traže sofisticirani način života.

Luxury Experience