Zavirite u londonski penthaus koji je dizajnirao suprug princeze Beatris

Eduardo Mapeli Moci je globalno poznat kao suprug princeze Beatris - unuke kraljice Elizabete - međutim, ima podjednako prestižnu reputaciju u svetu nekretnina.

Eduardo, programer i osnivač studija Banda, predstavio je najnoviji projekat - penthaus u Londonu koji se trenutno prodaje po ceni od 6,9 miliona funti (9,47 miliona dolara). Stan je opisan kao jedan od „najnovijih i najuzbudljivijih projekata u centru Londona“ - i jedan od najboljih domova na svetu.

Penthaus se nalazi na petom spratu zgrade iz sredine devetnaestog veka sa prelepom fasadom. Međutim, dok je eksterijer nešto na šta treba obratiti pažnju - enterijeri su još inspirativniji.

Prvo, po ulasku u stan, očekuje vas veliko predsoblje koje vodi u otvoreni dnevni boravak. Na ulazu je predstavljena kolekcija umetničkih dela, uključujući skulpturalno delo od svile koje su na zid montirale umetnice Ursula Nistrup i Lote Henriksen.

Banda studio je stambeni prostor opremio niskim, ali raskošnim nameštajem kako bi naglasili visinu plafona, a istovremeno nam pažnju privlači crni mermerni Marquina kamin koji su dizajnirali Eduardo i njegov tim. Dodali su hrastove grede kako bi stvorili estetiku francuske rustične kolibe usred engleske prestonice. Dvokrilna vrata vode iz primarnog stambenog prostora u mermernu kuhinju tamno sive boje - do trpezarije koju je dizajnirao švajcarski arhitekta Pjer Žanere.

U međuvremenu, penthaus ima veliku glavnu spavaću sobu sa mermernim kupatilom, dvostrukim tušem i odvojenom garderobom. Ovde su zidovi obrađeni finim zelenim malterom Studio Loho, u znaku jedne od najtraženijih nijansi sezone.

Tu je i dodatna spavaća soba ispunjena umetnošću sa uzglavljem od oraha i noćnim ormarićima Rose Uniacke.

Osim toga, stan od 230 kvadratnih metara takođe se može pohvaliti dodatnom privatnom krovnom terasom od 50 kvadratnih metara koja deluje kao mala bašta koja ima sposobnost da zamagli linije između enterijera i eksterijera.

„Sa svojom privatnom, prostranom terasom, vlasnici mogu potražiti utehu visoko iznad Noting Hila i potpuno uroniti u osećaj potpune smirenosti“, rekao je Eduardo Mapeli Moci o novom stambenom prostoru koji vredi neverovatnih 9,47 miliona dolara.