Zavirite u enterijere najskuplje kuće u Rusiji

U stvari, ovo nije čak ni obična vila, već prava palata.

U „selu milionera“ na Rubljovki, elitnoj četvrti ruske prestonice, prodaje se palata, koju su stručnjaci nazvali najskupljom kućom u Rusiji. Cena je 10 milijardi rublja (što je po današnjim standardima približno ekvivalentno ceni od hiljadu jednosobnih stanova). Vlasnik elitne nekretnine je osnivač holdinga Stroygazkonsalting Zijad Manasir, koji se nalazi na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi sveta. Ovu vilu za svoju porodicu počeo je da gradi pre oko 10 godina.

Površina trospratne kuće-palate je 7 hiljada kvadratnih metara. Enterijeri su uređeni u stilu „doroho-bohato“ koji vole ruski biznismeni: mermerni podovi, dragoceno drvo, kristalni lusteri, nameštaj u klasičnom stilu, kamini u mermernim portalima i obavezni pejzaži koji oslikavaju rusku prirodu na zidovima. Opšti stil se može opisati kao "eklektičan": postoje elementi engleske klasike, barokni detalji i orijentalni motivi.

Pored standardnih zajedničkih i privatnih prostora za vlasnike i njihovu decu, kuća ima biblioteku, muzičku sobu, vinske sobe, podrum, kuglanu, karaoke, bazen, nargila bar u orijentalnom stilu i druge luksuzne pogodnosti koje će se budućim vlasnicima sigurno dopasti.

U galeriji otkrijte kako izgleda najluksuznija kuća u Rusiji.

Luxury Experience