Zavirite u dvoetažni penthaus od 20 miliona dolara u Honoluluu

Da li ste ikada želeli da živite na vrhu luksuznog hotela? Mandarin Oriental vam može pomoći u tome.

Hotelska grupa iz Hong Konga prodaje dvoetažni penthaus unutar rezidencije Mandarin Oriental u Honoluluu. Stambena zgrada vredna milijardu dolara, koja bi trebalo da bude otvorena 2025. godine, imaće hotel na prvih 19 spratova i 99 raskošnih privatnih rezidencija na poslednjih 17 spratova.

Stan koji je privukao našu pažnju, vredan 20 miliona dolara i poznat kao Hale Lani, pokriva 37. i 38. sprat supervisoke zgrade. Zbog visine na kojoj se nalazi iz stana se pruža prekrasan pogled na čuvenu Dijamantsku glavu Havaja, okolne planine i Tihi okean.

Stan se prostire na 540 kvadratnih metara i nudi četiri spavaće sobe i četiri kupatila. Prožet havajskom kulturom, takođe ima četiri balkona koji zajedno pružaju 45 kvadratnih metara otvorenog životnog prostora.

Prozračan stan obasjan suncem opremljen je dnevnim boravkom i trpezarijom dvostruke visine, vrhunskom kuhinjom, unutrašnjim balkonom i otvorenom trpezarijom. Naravno, dva primarna apartmana dolaze u kompletu sa kupatilima i garderoberima. Garderoba za primarni apartman na drugom spratu nalazi se pored spavaće sobe i toliko je velika da se lako može transformisati u kancelariju, biblioteku ili prostoriju za vežbanje. Tu su i dve velike spavaće sobe za goste koje mogu da prime vaše prijatelje.

Povrh svega, imaćete pristup neverovatnim pogodnostima zgrade, uključujući spa centar od 2000 kvadratnih metara, privatni bazen i đakuzi, simulator golfa, studio Peloton, sobu sa video igricama, privatno pozorište, klupski salon, pa čak i sobu za karaoke. Takođe možete očekivati svakodnevno čišćenje, sobara koji radi 24 sata dnevno i restoran sa Michelin zvezdicom.

Rezidencija se uzdiže iznad grada Honolulua i gleda na obalu Ala Moane. To će biti prva stambena zgrada Mandarin Oriental na Oahuu i njihov jedini hotel na ostrvu.

U galeriji pogledajte kako izgleda ovaj stan iz snova.

Luxury Experience