Zavirite u dupleks od 25 miliona dolara u Njujorku

U srcu Menhetna nalazi se remek-delo savremenog luksuznog života: Baccarat Residences.

Najnoviji dodatak ovoj prestižnoj adresi je upravo predstavljen, nudeći nivo elegancije i sofisticiranosti bez premca. Po ceni od 24.995.000 dolara, ovaj dupleks je potvrda prefinjenosti i luksuza.

Dupleks se proteže na 18. i 19. spratu i obuhvata ukupno 450 kvadratnih metara enterijera, dopunjenih prostranom zatvorenom terasom koja se prostire na 300 kvadratnih metara. Veličina ove nekretnine je odmah očigledna po ulasku, budući da svojim besprekornim dizajnom i pažnjom usmerenom na detalje postavlja novi standard za luksuzni život.

Dizajniran od strane renomiranih arhitekata Skidmore, Owings & Merrill, i sa enterijerom nagrađivanog Tonija Ingara, svaki aspekt Baccarat Residences odiše sofisticiranošću i stilom. Dupleks je odličan primer ovoga, nudeći jedinstven spoj elegancije i funkcionalnosti.

Po ulasku u rezidenciju, goste dočekuje ljupki foaje ukrašen centralnim stepeništem, garderoberom i toaletom. Glavni nivo dupleksa je dizajniran za zabavu, sa prostranim dnevnim boravkom sa staklenim prozorima od poda do plafona nudeći prekrasan pogled na obrise grada. Četiri seta staklenih vrata vode na prostranu terasu, stvarajući neprimetan prelaz između enterijera i eksterijera.

Glavni nivo takođe uključuje svečanu trpezariju sa šankom, vrhunsku otvorenu kuhinju opremljenu najsavremenijim aparatima, pogodan prostor za pranje veša i mirnu spavaću sobu sa kupatilom.

Gornji nivo je posvećen vlasničkom apartmanu sa fantastičnim ormarom po meri i luksuznom hidromasažnom kadom sa duplim umivaonicima i velikim staklenim tušem. Dve dodatne spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom upotpunjuju gornji nivo, nudeći dovoljno prostora i privatnosti za goste ili članove porodice.

Pored zadivljujućeg dizajna i besprekorne završne obrade, stanovnici Baccarat Residences uživaju u pristupu širokom spektru pogodnosti i usluga. Najvažnije su 24-časovni portir i konsijerž, čišćenje, pranje veša, služba za parkiranje, 24-časovna usluga u sobi, fitnes centar, bazen sa slanom vodom i wellness centar. Vrhunska lokacija rezidencije, u srcu Menhetna, nudi lak pristup najboljim gradskim atrakcijama, uključujući Central Park, Muzej moderne umetnosti, Rokfeler centar i pozorišta na Brodveju.

Sa svojom prostranom otvorenom terasom, pogledom koji oduzima dah i sadržajima svetske klase, predstavlja vrhunac modernog urbanog života u Njujorku.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience