Pogledajte dom na Beverli Hilsu koji je ispunjen umetničkim delima

Aleks P. Vajt je uspeo da svoje ime učini sinonimom za visoku estetiku u oblasti dizajna enterijera.

Jedinstven i fokusiran na sve za šta se zalaže, uspeva i daje svoj dizajnerski potpis jedinstvenim arhitektonskim kreacijama. Pre nekoliko meseci je na Beverli Hilsu obnovilo prelepu kuću u vlasništvu petočlane porodice. Kuća se sastoji od tri sprata i odličan je primer vrhunskog dizajna.

Usredsređujući se na boje i građevinske materijale, dekorater je - nakon razgovora sa porodicom koja je kupila kuću - odlučio da pređe na bezbednu taktiku, kako bi obezbedio harmoniju, apsolutnu funkcionalnost i svakako moderan i istovremeno vanvremenski rezultat. Dakle, svu pažnju je usmerio na minimalističku dekoraciju i dao prednost beloj kao glavnoj boji, dajući joj modernu dimenziju sivim tonovima.

Kombinacijom posebnih, smelih nijansi stvorio je fantastičan balans sa neutralnim tonovima. U međuvremenu, očuvana je vanvremenska atmosfera u pogledu arhitekture, uprkos odabranim „hrabrim“ nijansama - možda je to zbog klasične bele koja je delovala kao savršeno platno.

Ono što je porodica od samog početka zahtevala od dizajnera je potpuno moderno okruženje, puno prirodnih elemenata koji postaju "jedno" sa spoljašnjim okruženjem. 

U čitavom enterijeru prisutno je prirodno svetlo koje čini da prostori izgledaju zaista sneno. Zidovi i nameštaj dobijaju jedinstven oblik zahvaljujući sunčevim zracima, dajući jedinstvene boje i „život“  svakom uglu. Umetnički predmeti idealan su dodatak i dodaju boje i život uprkos strogosti koja generalno ima glavnu reč. Uprkos činjenici da je umetnost protagonista, a modni dodiri daju boju i dimenziju, primećujemo da je osećaj harmonije snažno obezbeđen u bilo kojoj tački, gde god da pogledate.

Što se tiče ostalih prostorija, Aleks P. Vajt se opredelio za podjednako smela rešenja. Vidimo, na primer, da plava ima vodeću ulogu u spavaćim sobama, a nameštaj je ovoga puta u svetlijim i hladnijim tonovima. Na taj način je stvorio savršene kontraste i, istovremeno, idealne balanse između boja i različitih stilova u dekoraciji.

Kuća je sada "preplavljena" prirodnom svetlošću, emituje vitalnost i ističe se harmonijom. Vidimo da svaki prostor ima svoju priču, zahvaljujući jedinstvenim statuetama, osvetljenju i amblematskim figurama koje čine ceo dekor.

Otkrijte u galeriji više fotografija kuće!